Yardım kuruluşu 'pedofiliyi normalleştirmekle' suçlanıyor!

İngiltere’de bir yardım kuruluşu çocuk seks bebeklerinin NHS’de sunulması gerektiğini savunuyor.

Yardım kuruluşu 'pedofiliyi normalleştirmekle' suçlanıyor!

Çocuk seks bebeklerinin reçeteyle kullanılabilir olmasını talep eden bir yardım kuruluşu, pedofiliyi normalleştirmeye çalışmakla suçlanıyor.

Galler’de bulunan Cinsel Suçlamayı Önleme Özel Tedavi Örgütü (StopSo) ismindeki yardım kuruluşunun açıklaması, bu bebeklerin 100’lerce kişi tarafından ülkeye getirilmesi sırasında yetkililer tarafından yasaklanmasının ardından geldi.

Bir çocuğun görünüşü, kilosu ve tüm anatomi özelliklerini taşıyan bebeklerin, eBay, Amazon ve Alibaba.com gibi sitelerden satın alındığı ortaya çıkmıştı.

Yardım kuruluşu 'pedofiliyi normalleştirmekle' suçlanıyor!

Stopso Başkanı Juliet Grayson, toplumun bu bebeklerin kullanımını göz önünde bulundurması gerektiğine inandığını söyledi. Bu kişilerin çoğu bu konuda yardım istiyor diyen Grayson şunları ekledi:

“Belki çocuk seks bebeklerinin cinsel anlamda kullanımı için terapi, danışmanlık ve gözetim sırasında gerektiğinde bir reçete ile verilebilir. bu insanların tedavi edilmesinde kullanılması bir çok çocuğun güvenliğin sağlamanın bir yolu olabilir.

Toplumun bu konuda bilinçlenmesi gerekiyor ve bir gencin annesine 'pedofili' olduğunu söyleyebilme noktasına ulaşması gerekiyor. Ancak bu şekilde bu rahatsızlığın önüne geçilebilir. Tehlikeli bölge gibi görünüyor, ancak kesinlikle dikkate alınmaya değer.”


Monmouth milletvekili David Davies, Bayan Grayson’un görüşüne katılmadığını söyledi ve böyle bir duruşun pedofiliyi normalleştirebileceğinden korktuğunu şu sözlerle açıkladı:

“Biraz normal biri bu şeylerin oldukça sapıkça olduğunu ve ülkeye girmesine izin verilmeyeceğini görebilir, buna ekleyebileceğim fazla bir şey olmadığını söyleyebilirim.”

DİLEK ÇİMEN