Yasak aşka çifte kurşun!

Denizli Acıpayam’da ikisi de evli olan 60 yaşındaki Mehmet Doruk ile 42 yaşındaki sevgilisi Halise Çiftçi, tarlada vurularak öldürülmüş halde bulundu...

Yasak aşka çifte kurşun!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki bir tarlada, 60 yaşındaki Mehmet Doruk ile 42 yaşındaki sevgilisi olduğu ileri sürülen Halise Çiftçi isimli kadının, av tüfeğiyle vurulmuş şekilde cesetleri bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, yasak aşk yaşadıkları iddia edilen iki sevgilinin bir cinayete mi kurban gittiği, yoksa Mehmet Doruk'un önce sevgilisini vurduktan sonra intihar mı ettiği değerlendiriliyor.

Olay, önceki akşam saat 20.00 sıralarında Kumafşarı mahallesi Kolak mevkiindeki Mehmet Doruk'a ait tarlada meydana geldi.

Evli ve 6 çocuk babası Mehmet Doruk ile pavyonda çalıştığı öğrenilen sevgilisi 4 çocuk annesi Halise Çiftçi'nin av tüfeğiyle vurulmuş şekilde cesetleri bulundu.

ALKOLÜN ETKİSİYLE

Çiftçi'nin yan karın bölgesinden vurulduğu, Doruk'un ise karnından vurulduğu öğrenildi. Bir ihtimale göre Doruk'un görüşmek için aradığı kadını, biri aracıyla yol kenarına bıraktı, Doruk da traktörüyle tarlaya götürdü. Burada kadının gitmek istemesi üzerine alkol de alan adam önce sevgilisi Çiftçi'yi av tüfeğiyle vurdu, sonra da kendisini öldürdü. Diğer ihtimalse yasak aşk yaşayan çifti başka birinin öldürdüğü.

ARKADAŞLARI BULDU

Doruk ile Çiftçi'nin cesetleri, Çiftçi'nin çalıştığı gazinoya gitmemesi üzerine iş arkadaşlarının evine gidip ailesine haber vermesi sonucu bulundu.

Halise Çiftçi'nin ailesiyle iş arkadaşları tarlaya baktıklarında iki ceset, bir av tüfeği ve bira şişeleri bulunca durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri cesetlerin çevresinde güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Olay yerinde incelemelerin tamamlanmasının ardından Doruk ile Çiftçi'nin cesetleri otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Acıpayam Jandarma Karakolu ekipleri, ya yasak aşk yaşayan çiftin bir cinayete kurban gittiği, ya da Mehmet Doruk'un alkolün etkisiyle yanında kalmak istemeyen sevgilisi Çiftçi'yi öldürüp ardından da kendini vurmuş olabileceği ihtimalleri üzerinde duruyor.