Yasak aşkı, Ebru Şallı'dan vazgeçmiyor!

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Ebru Şallı, son olarak evli ve 2 çocuk babası Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başladı. Gönlünü Şallı’ya kaptıran iş adamının ise ayrılacağı iddia edilen eşine veto koyarak yanına yaklaştırmadığı söyleniyor.

Yasak aşkı, Ebru Şallı'dan vazgeçmiyor!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre geçtiğimiz hafta Bodrum’da tatil yapan Ebru Şallı, evli ve 2 çocuk babası Uğur Akkuş ile el ele görüntülenmişti. Çıkan haberlerin ardından eşinden boşanacağını ve aylardır ayrı yaşadığını iddia eden Akkuş'un, 20 gün önce de eşi Gonca Akkuş ile birlikte barışma yemeği yediği ortaya çıkmıştı. Yaşanan onca hadisenin ardından gözü eski mankenden başkasını görmeyen Akkuş'un, eşinin tüm barışma çabalarına da veto koyduğu iddia edildi.

Araba siparişi verdi

Uğur Akkuş’un Levent ve Mecidiyeköy’deki evinin güvenliğine eşi Gonca Akkuş’un içeriye alınmaması talimatı verdiği iddia edildi. Tüm barışma çabalarına rağmen böyle bir veto yiyen Gonca Akkuş'un ise hukuki yollara başvuracağı ve hakkını arayacağı iddia edildi. Yaşanan olayların ardından Ebru Şallı’ya özel şoför tutan Akkuş ise yaklaşık bir milyon değerinde olan Lamborghini marka spor araba siparişi verdiği öğrenildi.