Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Ambulanslar kar engeline takılınca..

Anne ve oğlu sobadan zehirlendi, ambulanslar kar engeline takıldı!.. İşte haberin detayları!...

Ambulanslar kar engeline takılınca..



Başkent’te sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve oğlunu hastaneye götürmeye gelen ambulans ekipleri yağan kar nedeniyle zor anlar yaşadı. Ambulans araçları dik yokuşu çıkamayınca, zehirlenen anne ve oğlu vatandaşların yardımıyla sedye ile güçlükle ambulansa taşındı.

Yenimahalle Kayalar Mahallesi 800. Sokak 8 numarada meydana gelen olayda, Fatma Yılmaz (64) ile oğlu Murat Yılmaz (38) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Evde bulunan diğer aile bireyleri durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Sağlık ekipleri bölgeye iki ambulans yönlendirdi. Olay yerine gelen ambulanslar, Başkent’te etkili olan kar yağışı ve buz engeline takıldı. Zincirli olan bir ambulans zehirlenmenin yaşandığı eve çıkmayı başarırken, diğer ambulans dik yokuşu çıkamadı. Bu nedenle bölgeye takviye bir ambulans daha sevk edildi. Acil Servis elemanları ise ambulansları bırakıp aileye müdahale için eve gitti.

Gelen diğer ambulans da buzlanma nedeniyle dik yokuşu çıkamadı. Geri dönmeye çalışan ambulansın patinaj çektiği görüldü. Ambulans şoförünün bu çabası sonuç vermedi ve dik yokuşu aşamayan sürücü, geri dönmek zorunda kaldı. Sağlık elemanları bunun üzerine sedyeye koydukları anne ve oğlu vatandaşların da yardımıyla ambulansa taşıdı. Sağlık elemanları sedyede taşıdıkları hastalarla birlikte karlı yolda ayakta durmakta güçlük yaşadı. Zehirlenen anne ve oğlunun araca taşınması ardından ambulanslar olay yerinden ayrıldı.








08.02.12 17:00

henüz puan verilmedi
707 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer