Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Emniyet amirine dayak kamerada!... VİDEO

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak’ın oğlu Hikmet Albayrak ile eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık, emniyet amiri F.B.'yi dövdükleri iddiasıyla karakolluk oldu.

Emniyet amirine dayak kamerada!... VİDEO



Beşiktaş’taki dakikalarca süren kavganın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

OLAY YANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Olay, 2 Temmuz cumartesi gecesi 00.30 sıralarında Çırağan Caddesi üzerinde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan olay şu şekilde gelişiyor; Yurtdışında görev yapan ve halen İzmir Emniyeti kadrosunda yer alan F.B. nişanlısı G.K. ile birlikte kendi kullandığı özel aracıyla Ortaköy yönüne doğru seyir halindeyken, Galatasaray yöneticisi Abrürahim Albayrak’ın oğlu Hikmet Albayrak’ın kullandığı araç arkadan çarpıyor. Emniyet Amiri F.B ile Hikmet Albayrak arasında tartışma çıkıyor.

NİŞANLISININ GÖZLERİ ÖNÜNDE DAYAK
Daha öndeki başka bir araçtan inen Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık ve arkadaşları da tartışmaya karışıyor. Bu sırada Albayrak, F.B. ye yumruklar atıyor. Kavga sırasında Albayrak’ın gömleğinin sol kolunun yırtılması üzerine olay daha da büyüyor. Kavgaya Albayrak ve Aşık’ın yanı sıra arkadaşları katılıyor. Grup, emniyet amiri F.B.’yi aralarına alarakuzun süre tartaklıyor.

AMİR VE NİŞANLISI KAMPÜSE SIĞINDI
F.B. nişanlısı G.K.’yi kavgayı ayırmaya çalışan Galatasaray Üniversitesi’nin özel güvenlik görevlilerinin yardımıyla kampuse gönderiyor. Albayrak, Aşık ve arkadaşlarının yeniden saldırması üzerine F.B. de kampüse sığınıyor. Albayrak ve Aşık arkadaşlarıyla beraber yere düşen F.B’ye tekme attığı görülüyor. Kavga yaklaşık 15 dakika sürüyor. Olay yerine gelen polisler, Albayrak, Aşık ve beraberindekileri F.B. ve nişanlısı G.K.’yi Beşiktaş Polis Merkezi’ne götürdü. F.B. saldırganlardan, Hikmet Albayrak da F.B.’den şikâyetçi oldu. Emniyet amiri F.B, Albayrak, Aşık ve arkadaşları karakolda alınan ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.







17.07.11 16:45

henüz puan verilmedi
4141 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer