Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Katiliyle aynı karede

Adana'da, tabancayla vurulduktan sonra boğazı kesilerek öldürülen şahsın, katiliyle aynı karede fotoğrafı ortaya çıktı.

Katiliyle aynı karede



Merkez Çukurova ilçesine bağlı Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Dörtler köyü yakınlarında 17 Aralık 2011'de yaşanan olayda, silahla vurulduktan sonra boğazı kesilerek öldürülen yarı çıplak bir erkek cesedi bulundu. Jandarmanın yaptığı araştırmada cesedin üzerindeki avcı kıyafetinden Osman Salih Savaşoğlu olduğu saptandı. Savaşoğlu'nun ailesi ve arkadaş çevresiyle görüşme yapan ekipler, cinayeti bir gün önce "Atatürk Parkı'nda görüşeceğim" dediği İsa U.'yu gözaltına aldı. İsa U., cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederek, "Savaşoğlu ile av merakım nedeniyle avlanırken tanıştım.

Öldürdüğüm gün de beraber Seyhan Baraj Gölü kenarına gittik. Burada ben silahımı gösterdim. O da silahı kendisine vermemi istedi. Vermeyeceğimi söyleyince beni polise ihbar etmekle tehdit etti. Ben de 3 el ateş ederek vurdum. Baktım ölmüyor boğazını kestim" dediği öğrenildi.

Bu arada jandarmanın katil zanlısına ulaşmak için yaptığı araştırmada öldürülen kişinin katili ile yan yana olduğu fotoğraflar ortaya çıktı. Savaşoğlu ile katil zanlısı İsa U.'nun Atatürk Caddesi'nde giderken yan yana olduğu görülüyor.

Katil zanlısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 





07.01.12 15:45

henüz puan verilmedi
2203 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer