Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Tecavüz evinden bornozla kaçtı!

Patronu Ş.E.’yle evlilik hayali kuran 26 yaşındaki S.G., patronunun ortağıyla birlikte 4 kişinin tecavüzüne uğradı. S.G., canını kurtarmak için bornozla evden kaçıp polisi aradı.

Tecavüz evinden bornozla kaçtı!



Adana’nın Çukurova İlçesi’nde emlakçıda çalışan 26 yaşındaki S.G., patronu Ş.E.’nin eşinden ayrılmak üzere olduğunu, kendisiyle evleneceğini söylemesi üzerine birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre S.G., patronuna bir an önce eşinden ayrılıp kendisine resmi nikâh yapması konusunda ısrar edince dövüldü. Yediği dayak üzerine işten ayrılan S.G., çocuklarıyla sokakta kaldı.

‘GEL BİZDE KAL’

S.G.’nin dövüldüğünü ve işten ayrıldığını öğrenen emlakçı Ş.E.’nin ortağı olan M.K., kadını cep telefonuyla arayıp, “Ben Ş.E.’yle konuşur aranızı düzeltirim. Gel bizde kal” dedi. S.G.’yi eve getiren M.K., yanında çalışan S.S., M.C.Ö. ve Ş.K. ile birlikte alkol almaya başladı. S.G.’ye de alkol verdi. Bir süre sonra alkolün etkisiyle M.K. S.G.’ye birlikte olma teklifinde bulundu. İddiaya göre S.G.’nin teklifi kabul etmemesi üzerine 4 kişi genç kadını dövdü. Ardından da, M.K. S.G.’ye tecavüz etti. S.G., evden bornozla kaçarak telefonla polisi aradı ve eski sevgilisi ve patronunun ortağıyla birlikte 4 kişinin tecavüzüne uğradığını söyledi. Şikâyet üzerine 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ş.E., ise kadın sığınmaevine yerleştirildi.

Neşet KARADAĞ / AHT







23.12.11 09:20

henüz puan verilmedi
3044 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer