Yaşar Gaga vefat etti!..

Yaşar Gaga'dan üzen haber... Şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga vefat etti. Gaga, 30 gündür yoğun bakımdaydı.

Yaşar Gaga vefat etti!..
Habertürk'ün haberine göre dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir ay önce kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı.

Sezen Aksu'nun da, menajerliğini yapan Gaga'dan acı haber geldi. Yaşar Gaga yaşamını yitirdi.

'SEZEN AKSU YAKINDAN TAKİP ETTİ'

Hayatını kaybeden şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga'nın cenazesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alındı. Cenazeyi almaya gelen Gaga'nın kardeşi Tülin Gaga, ağabeyini 11.15'te çoklu organ yetmezliğinden kaybettiklerini belirterek, "Çok üzgünüz, inanılmaz derecede kendimizi kötü hissediyoruz. Sanat camiasından birçok arkadaşı yalnız bırakmadı. Her dakika yanına geldiler, iyi bir haber almak için hepimiz birbirimizle seferber olduk. Maalesef o iyi habere ulaşamadık. Sezen Aksu biraz önce de buradaydı. Yakından takip etti. İlgilendi, elinden geleni yaptı. Sonuç maalesef kötü oldu. Yarın saat öğlen namazında Ortaköy Camii'nden kaldırmayı düşünüyoruz. Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda.. Değişiyordu; gün geliyor bir gün daha iyi fakat bir gün geliyor daha kötü olduğu söyleniyordu. 10 gündür durumunun kötü olduğuna yönelik bilgiler alıyorduk. Kalp yetmezliği sonuçta da çoklu organ yetmezliğinden kaybettik" dedi.

'İKİNCİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARTACAKTI'

Tülin Gaga, "Herhangi bir vasiyette bulunmamıştı. Hep güzel şeyler yaşayacağını söylüyordu. Çok güzel günlerimiz olacak diyordu. İkinci albümünü çıkartacaktı. Onun hazırlıklarını, onun heyecanını yaşıyordu. Maalesef kısmet olmadı" şeklinde konuştu.

TARKAN'DAN DUYGULANDIRAN VEDA

Gaga'nın ölümü yakın dostu Tarkan'ı da derinden sarstı. Tarkan, Yaşar Gaga'ya sosyal medya hesabından birlikte yaptıkları 'Ceylan' şarkısı ile veda etti.

Megastar, veda paylaşımına, "Ateş oldun düştün yüreğime Yaşarım. Çok üzgünüm... Mekanın cennet olsun arkadaşım. Nur içinde yat..." notunu düştü...

YAŞAR GAGA KİMDİR?

1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi.

Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halil Koçak şarkılar seslendirdi.