Yaşar İpek, Emrah'ın yeğeni mi?

Yaşar İpek, Emrah'la herhangi bir kan bağının bulunmadığını yıllar önce Sacit Aslan'a açık yüreklilikle ifade etmişti...

Yaşar İpek, Emrah'ın yeğeni mi?

Son günlerde Seren Serengil'in yıllar önce sanatçı Emrah ile aşk yaşadığı ve yıllar sonra da Emrah'ın yeğeni olduğu iddia edilen Yaşar İpek'le evlendiği söyleniyor ve gerek bazı köşe yazarları gerekse bazı sosyal medya kullanıcıları Seren Serengil'i eleştiriyor..

Yıllar önce benzer bir konu Yaşar İpek'in manken Asuman Krause ile birliktelik yaşadığı yıllarda da gündeme gelmiş ve daha önce Emrah ile birliktelik yaşayan Asuman Krause o dönem Emrah'ın yeğeni olduğu söylenen Yaşar İpek'le birliktelik yaşadığı için eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı.

05 Mart 2013 tarihinde TV8'de yayınlanan "Aramızda Kalsın" isimli magazin programında Sacit Aslan'ın konuğu olan Yaşar İpek, Sacit Aslan'ın bu konuya ilişkin sorusuna açık yüreklilikle yanıt vererek sanatçı Emrah ile bir kan bağlarının bulunmadığını şu sözlerle ifade etmişti:

"Emrah Erdoğan benim öz akrabam değil. Kan bağımız yok. Emrah'ı Emrah yapan insanlar olduğumuz için Emrah'ın yeğeni diye yazıldı. 1989'da babamız Allah'ın rahmetine kavuşunca bir daha görüşmedik. 23- 24 yıl geçti bir daha bir araya gelmedik."

Yaşar İpek'in net olarak ifade ettiği bu konuya ilişkin sanatçı Emrah'tan da yıllar içinde "Yaşar İpek benim yeğenimdir" gibi bir açıklama yapılmadı.

Emrah ile geçmişe dayalı yakın aile dostluğunun yarattığı ilişkiden ötürü 'yeğen' olarak nitelendirildiğini söyleyen Yaşar İpek'in Sacit Aslan'a yaptığı açıklamaları haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...