Yasemin Duğles, Gülben Ergen'den 100 bin lira isteyecek!

'İkinci kadınlar' matinesi.... Demet Şener’in Edvina Sponza’ya, Gonca Akkuş’un da Ebru Şallı’ya açtığı ikinci kadın davasından sonra şimdi de Yasemin Duğles, Gülben Ergen’den tazminat talep edecek!.

Yasemin Duğles, Gülben Ergen'den 100 bin lira isteyecek!
Takvim'de yer alan habere göre magazin dünyasında yasak aşk haberlerinin sayısı son günlerde iyice arttı. Topluma örnek olması gereken isimlerin başrol oynadığı yasak aşk skandalları beraberinde 'ikinci kadın' konusunu da gündeme getirdi. 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini sosyetik Edvina Sponza ile aldatması üzerine Sponza'ya 500 bin TL'lik 'ikinci kadın' davası açan Şener, ihanete uğrayan kadınlara emsal oldu. Şener'in açtığı bu dava, aldatılan bir diğer ünlü kadın Gonca Akkuş'u da cesaretlendirdi.

ERHAN ÇELİK DE DAVACI OLMUŞTU...

İş adamı eşi Uğur Akkuş'un kendisini Ebru Şallı'yla aldattığını öğrenen Gonca Hanım, Şallı'ya 70 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Şimdi de evli ve çocuklu işadamı Tolga Duğles'le yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan Gülben Ergen'e Duğles'in eşi Yasemin Hanım, iddiaya göre 'ikinci kadın' davası açma hazırlığında… Eski eşi Erhan Çelik'in de kendisini mahkemeye verdiği Ergen'den Yasemin Duğles'in 100 bin TL'lik tazminat talep edeceği konuşuluyor.

SKANDAL PAHALIYA PATLAMIŞTI!

Evli oldukları dönemde kendisini Tolga Duğles'le aldatan Gülben Ergen'in aleyhine açtığı davada Yasemin Hanım'ı şahit gösteren Erhan Çelik'in de 'ikinci kadın' davasında mağdur eşe şahitlik yapacağı öne sürüldü. Yasak aşkın ortaya çıkmasıyla dizi ve reklam projelerinden kovulan Ergen'in yıllardır sürdürdüğü 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki protokol de son buldu. Şimdi ise Ergen'e her an 'ikinci kadın davası" darbesi gelebilir!..