Yasemin Masis dört aylık hamile!..

2009 yılında kendisinden 35 yaş küçük Yasemin Öztürk'le evlenen Dikran Masis, bir rekora imza attı! 70 yaşındaki başarılı işadamı, 5 ay sonra dördüncü çocuğunu kucağına alacak.

Yasemin Masis dört aylık hamile!..
Takvim'de yer alan habere göre geç yaşta babalık heyecanı yaşayan ünlü isimlere bir yenisi eklendi. Eskidji Çarşı İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis'in kendisinden 35 yaş küçük eşi Yasemin Hanım, hamile olduğunu açıkladı. 2009 yılında dünyaevine girerek olay yaratan ikili, 5 ay sonra bebeklerini kucağına alacak.

ÜZERİNE TİTRİYOR

70 yaşında babalık duygusunu tadacak olan başarılı işadamı, magazin ve sosyete dünyasının da 'en yaşlı babaları' arasına adını yazdıracak. Bu arada hamile olan eşi Yasemin Masis'in üzerine titrediği öğrenilen Dikran Bey, iç mimar eşinin bebeğini kucağına alana dek sadece İstanbul'daki işlerde çalışmasına izin vermiş.

DÖRDÜNCÜ ÇOCUĞU...

Yeni yılı da bugüne kadar hep yurt dışında karşılayan Masis çift, bebekleri için riskli olduğunu düşünerek 2016'yı İstanbul'da karşıladı. Başından bugüne kadar 3 evlilik geçen Dikran Masis, dördüncü evliliğini Yasemin Hanım ile yaptı. Masis'in aralarında Nühket Duru'nun da olduğu eski eşlerinden toplam 3 çocuğu bulunuyor. Bu arada aralarındaki yaş farkı yüzünden bir dönem çok eleştirilen Masis çifti, "Bizim için yaş farkı, aşka engel değil" demişti.

BİR KALP DAHA VAR

Başarılı bir iç mimar olan Yasemin Masis, 4 aylık hamile oluşunun mutluluğunu sosyal medyada şöyle dile getirdi: "Şükürler olsun ki; içimde atan bir kalp daha var."

Yasemin Hanım'a sosyetik dostları da tebrik yağdırdı.

TUNÇEL'İ DE GEÇTİ

Magazin dünyasından birçok isim, ilerleyen yaşlarında baba olarak olay yarattı. Bunlardan biri de eski eşinden 67 yaşında baba olan Günay Tunçel. Bir dönemin efsane dansçısı Tolgahan ve şarkıcı Neco da 63 yaşında babalık duygusunu tattı. Sosyetik Mehmet Birgen de 67 yaşında çocuğunu kucağına aldı.