Yasin Öztekin'e 4 kulüp birden talip oldu!

Galatasaray'ın bu sezon ikinci kez kadro dışı bıraktığı Yasin Öztekin için sarı kırmızılı kulübe 4 kulübün teklif yaptığı öğrenildi.

Yasin Öztekin'e 4 kulüp birden talip oldu!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Galatasaray'da dün kadro dışı bırakıldığı açıklanan Yasin Öztekin için 4 kulübün sarı kırmızılı kulübe menajerler aracılığıyla mesaj gönderdiği ifade edildi.

Sezonun ilk yarısında iyi bir istatistik yakalayan ancak disiplinsiz tavırları sebebiyle ikinci kez Galatasaray tarafından kadro dışı kalan Yasin Öztekin'e Rusya'nın Rubin Kazan, Azerbaycan'ın Qabala, MLS takımlarından Kansas City ve Katar Ligi'nden bir takımın teklifte bulunduğu ifade edildi.

Sarı kırmızılılardaki maaşını arttırma talebi yönetim tarafından olumlu karşılanmayan futbolcu için gelen tekliflerin değerlendirildiği ve oyuncunun transferiyle ilgili kısa bir süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği aktarıldı.

Alınan bilgilere göre Yasin Öztekin için en ciddi teklif, Rubin Kazan'dan geldi. Rus kulübünün transfer yasağı cezası sebebiyle kendi federasyonuyla görüşme halinde olduğu ve bu durumun çözülmesi halinde görüşmelerin başlayacağı aktarıldı.
Konular Spor Haberleri