Yaşlı adamın çuvalından çıkanlar şok etti!...

Sokakta yaşadığını ve taşları yastık yapmak için çuvalında topladığını söyleyen şüphelinin, devlet malına zarar vermekten 2 bin lira para cezası aldığı, ödemediği için de bu cezasının 3 ay hapis cezasına çevrildiği öğrenildi.

Yaşlı adamın çuvalından çıkanlar şok etti!...
İHA'nın haberine göre Adana'da polisin şüphelenip üzerinde arama yaptığı şahsın elindeki torbadan taş çıktı. Şahıs, "Sokakta yaşıyorum taşları yastık yapmak için topladım" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Döşeme Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, D-400 karayolunda Celal Bayar Köprülü Kavşağının altında elinde torba olan bir kişiden şüphelendi. Polis şahsı durdurup önce kimlik sorup daha sonra da üst araması yaptı. 54 yaşındaki Mehmet Şerif Altunar'ın elinde bulunan torba içinden taş çıkarken, üzerinden herhangi bir suç aleti çıkmadı. Polis ayrıca zanlının GBT sorgusu yaptığında devlet malına zarar vermekten 2 bin lira para cezası aldığını ancak ödemediği için bunun 3 ay hapis cezasına çevrildiğini tespit etti.

"Taşları yastık yapacaktım"

Polis gözaltına alınan zanlının torbasındaki taşları döktürdü. Zanlı, taşları torbasına koyup polis aracına konuldu. Altunar, "Ben sokakta yaşıyorum bu taşları da yastık yapmak için topladım. Yatarken kafamı koyacaktım" demesi duyanları şaşkına çevirdi.

Polis merkezine götürülen zanlı adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.