Yaşlı dilenci zabıtaya beddua etti!...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dilenirken yakalanan 84 yaşındaki bir kadının üzerinden 530 lira nakit para çıktı.

Yaşlı dilenci zabıtaya beddua etti!...
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre zabıtaların paralara el koymasıyla "Paralarımı aldılar. Haram olsun" diye bağıran yaşlı kadın, paranın devlet hazinesine aktarılacağını öğrenince helal ettiğini söyledi.

Operasyonda yakalanan diğer dilencilerden toplam 10 bin liraya yakın para ele geçirilirken dilenci bir kadının oyuncak bebekle duygu sömürüsü yaptığı ortaya çıktı. Dilenci S.R'nin elinde oyuncak bebekle gülerek poz vermesi dikkat çekti.

Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bostanlı semtinde dilenci avına çıktı. Cadde ve sokak köşelerinde dilenerek vatandaşlara duygu sömürüsünde bulunan dilencileri tek tek yakalayan ekipler, 84 yaşındaki E.G. isimli bir kadını da dilenirken yakaladı.

Yaşlı kadının yanına giden ekipler, kadının günlük hasılatı olan 530 lira nakit paraya el koydu. Paraların ekipler tarafından alındığını gören yaşlı kadın, "Paralarımı aldılar. Haram olsun" diyerek ortalığı birbirine kattı. Daha sonra ifade için emniyete götürülen Emine G, dilenmediğini ve paraları bir kesede bulduğunu iddia etti.

Yaşlı kadın zabıta ekiplerinin el konulan paraların hazineye aktarılacağını anlatması üzerine, "O zaman helal olsun, hükümete gitsin para" diye karşılık verdi.