Gerilim ve korku türü filmlerden hoşlanan izleyicilerimiz için bu hafta vizyona giren "Orphan (Evdeki Düşman)" iyi bir yapıttır. 2009 Kanada, Almanya ve Fransa ortak yapımı olan film, Jaume Collet-Serra yönetmenliğinde geçmektedir.
Gizem dolu filmlerin popüler olduğu bu zamanda, bu yapıtın da adını döneme yazdıracağı görünmektedir.
Kate ve John birbirlerini çok seven bir çifttir. Evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olmak isterler, yalnız Kate hamile kaldıktan çok kısa süre sonra çocuğunu kaybeder.
Büyük bir yıkım içine giren çift, bu üzüntüden kurtulmak için yetimhaneden bir kız çocuğu evlatlık ederler.
Evlatlık edilen kız çocuğunda bir sorun vardır. Bu sorunun ne olduğu konusunda Kate, bir araştırma içine girer. Ama kimse, kızda bir sorun olduğuna inanmak istemez.
Ta ki herşey geç olana kadar...
Sinema severlerin ilgiyle izleyiciğini düşündüğüm bir yapıttır.
Mutlu haftalar...