Yazıcıoğlu infaz mı edildi?

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'tan şok iddia! Dilipak, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazada ölmediğini, infaz edildiğini söyledi.

Yazıcıoğlu infaz mı edildi?

Dilipak katıldığı bir konferansta Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin şu inanılmaz açıklamaları yaptı:

''Muhsin Yazıcığlu helikoptere binmeden önce aradığı bir gazeteci var, o da benim. Dedim bak başkanım. Biz bu dünyada yaptıklarımızın hesabını vereceğiz ama yapmamız gerekip de  yapmadıklarımızın da hesabını vereceğiz. Söylediğimizin de söylemediğimizin hesabını vereceğiz. Sen bazı şeyler biliyorsun, ben bilmiyorum. Senin bildiklerini rüyamda görsem dudağım uçuklar.

BENİ ARADI

Kahramanmaraş'a giderken beni aradı. Dilipak bak, konuşmamız lazım. Maraş'a gitme kararı vermiş öyle arıyor. Gel konuşalım anlamında söyledi ama ben de Gaziantep'e gidecektim. Hasan Celal de Antepli'dir. Bunlar sistem içinden gelip, sisteme muhalif isimlerdir. Hasan Celal Güzel hala Milli Güvenlik Akademisi öğretim üyesidir. Hasan Celal Güzel ile ben halef selefim. Sabahtan öğleye kadar Erbakan ile çalışıyordu, öğleden akşama kadar Demirel ile çalışıyordu, akşamdan geceye kadar da Alparslan Türkeş ile çalışırdı. Bu adamları kaynatıp, suyunu çıkarın Hasan Celal Güzel çıkar.

"HELİKOPTERİ DÜŞMEDİ"

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşmedi. Helikopteri sert iniş yaptı. Daha sonra helikopterle gelen bir tim Yazıcığlu'nu infaz etti.  İnfaz için gelen helikopter kırıma uğradı. Arkasından Malatya'dan iki helikopter kalktı. Ardından da Akdeniz'de bulanan bir Amerikan gemisinden helikopter kalktı, geldi ve ondan sonra o da üssüne döndü. Bu işin içinde Amerika, İngiltere ve siviller var.Muhsin Başkan sağ olarak  2 rekat namaz kıldıktan sonra infaz edildi"


İDDİALAR İÇİN NELER SÖYLEDİLER?


Gazeteci Abdurrahman Dilipak'ın bu iddiaları Habertürk'te Veyis Ateş'in hazırlayıp sunduğu Gece Yarısı'nda tartışıldı. Programa katılan Yazıcıoğlu davasının avukatı Kemal Yavuz, Dilipak'ın iddialarına benzer ifadelerin dava dosyasında bulunduğunu söylerken, BBP lideri Mustafa Destici ise kazanın hemen sonrasında olay yerine iki helikopterin indiğinin, gizli tanık ifadesiyle dava dosyasına girdiğini anlattı.

AKŞAM İNTERNET SİTESİ