Yazın son 'Gol'ü Baran'dan geldi!

Baran Bayraktar, Gülden Mutlu imzalı ilk single'ı "Salla Gitsin" ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardıktan sonra şimdi de, Pasaj Müzik etiketli yeni şarkısı "Gol" ile dinleyicisinin karşısına çıktı.

Yazın 'Gol'ü Baran'dan geldi!

Sözlerini Kenan Doğulu ve İsra Gülümser'e, bestesi Kenan Doğulu'ya, düzenlemesi Kenan Doğulu ve Bedük'ün iş birliği sonucu ortaya çıkan "Gol" şarkısı; dinlerken kalp ritmini hızlandıran yüksek temposu ile yılın en heyecan verici, eğlenceli çalışmalarından biri oldu.

45 derece sıcakta, kısa film tadında...

Baran Bayraktar'ın yeni single'ı GOL'ün video klibi, Salla Gitsin'de olduğu gibi Murad Küçük yönetmenliğinde, Kayseri Develi’deki Çöl Gölü ve Kapadokya'da çekildi.

45 derece sıcaklıkta, 2 gün süren çekimlerde Baran, 1980 model Chevrolet Siverado ve çöl için tasarlanan buggy arazi aracı kullandı.

"Salla Gitsin" şarkısı ile dijital müzik platformları, radyolar ve müzik televizyonlarında yakaladığı başarı ile adından 2017 baharında sıkça bahsettiren Baran Bayraktar, "Gol" şarkısı ile yazın son günlerinde yeniden listelerin üst sıralarına aday.

Konular Müzik