‘Yenge’ taht savaşları!

Yolanthe Cabau’yla sık duymaya başladığımız ‘yenge’ akımı yeni bir atışmaya doğru gidiyor. Yeni transfer futbolcuların eşleri yenge tahtına oturmak için sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı.

‘Yenge’ taht savaşları!
Akşam'da yer alan habere göre futbol dünyasının başarılı isimlerinin oyunculuk performansları kadar eşleri de yakın markaj altında! Galatarasaylı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau ile sık duymaya başladığımız ‘yenge’ sıfatı bugünlerde daha çok fazla duyulmaya başladı.

Hem spor hem de magazin dünyasının yakında takip ettiği ‘yengeler’ kervanında sosyal medyadan bir savaş başladı! Fenerbahçe’ye bu sezon transfer olan Gregory van der Wiel ile birlikte İstanbul’a gelen model Rose Bertram haftaiçi verdiği röportajda giydiği yenge tişörtüyle dikkatleri üzerine çekti. ‘Yenge’ olarak çağrılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bertram’ın ardından bu kez Beşiktaşlı Tosic’in Sırp şarkıcı eşi Jelena Karleusa da kendisini hatırlattı.

Paylaştığı iddialı pozlarla haber olan ünlü isim de hafta içi ‘Yenge’ etiketini koyarak ‘Ben de buradayım’ dedi.

Taraftarların yakın markajında bulunan isimlerden gönülleri en çok kim fetheder bilmiyoruz ama Karleusa’nın 1 milyon Bertram’ın ise 564 bin takipçisi bulunuyor. 
Konular Spor Haberleri