Yeni nesilden en çok kimi beğeniyor?

Lale Belkıs dizilerden teklif gelmediğini dile getirirken; yeni nesil dizi oyuncularından en çok beğendiği ismi de açıkladı...

Yeni nesilden en çok kimi beğeniyor?
"ERKEKLER AĞLAMAZ ŞARKISI BANA AİT"

Benim şarkılarımı aldılar, "Erkekler Ağlamaz" şarkısı bana aittir. Tam bire bir olmasa da bana aittir. Şarkının sözlerine bakın, benden alınmıştır. Hiçbir şeye saygı duyulmuyor. Bir kişinin kendisine saygısı olmalı...

"EŞİMİN DURUMU İYİ"

Eşim Yalçın iyi. Hastalığı için 'Karaciğer yağlanması' denildi.Yalçın bir şeylere takıldı ve kendisine eziyet etti. Ne ağrısı ne de sancısı var. Ama televizyon izlemiyor, hiçbir şeyle ilgilenmiyor. Ateşböceği Ercan ise eşimi hiç yalnız bırakmıyor ve her zaman ziyarete geliyor.

"DİZİLERDEN TEKLİF GELMİYOR"

Mahsun Kırmızıgül ile çalışmak çok zevkliydi. İyi ki 'Beyaz Melek’i yapmışım. Şu an içinse dizilerden aldığım bir teklif yok. Günümüz oyuncularından Serenay Sarıkaya’yı çok beğeniyorum. Halit Ergenç de çok önemli bir oyuncu.

"ESTETİK AJDA PEKKAN'A YAKIŞIYOR"

Bazı arkadaşları görüyorum iki tane diş taktırıyorlar, üstüne estetik yaptırıyorlar. Ne mimik kalıyor ne başka bir şey. Estetik Ajda Pekkan’a yakışıyor…Estetik yapanları kınamıyorum ama yaptıran gençleri de hiç anlamıyorum. Nebahat Çehre’nin son estetiğinden sonra mimiklerini beğenmedim.