Yeni sezonda herkes bu diziyi konuşacak

Yıllar önce birlikte yer aldıkları diziyle şöhreti sınırları aşan Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım, iddiaya göre yeniden bir araya geliyor. Yapımcıların kapısını çaldığı ikili, anlaşma sağlanırsa yeni sezonda ekranda olacak.

Yeni sezonda herkes bu diziyi konuşacak
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre Murat Yıldırım'a yapımcılardan sürpriz teklif… Magazin kulislerinde konuşulanlara göre Yıldırım, 2007'de 'Asi' dizisinde başrolü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile yıllar sonra yeni bir proje için bir araya geliyor. Yapımcılar, üzerinden 11 yıl geçmiş olmasına rağmen başta Ortadoğu olmak üzere birçok ülkede ilgiyle takip edilen dizinin oyuncularının kapısını yeniden çaldı.

Büyüküstün, şimdilik net kararını vermese de gelen teklife olumlu bakıyor.

İKİNCİ ALTERNATİF CANSU DERE

Murat Yıldırım'a yeni dizi teklifinde bulunan yapımcıların, oyuncudan olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Yeni yayın döneminde ekranlara geleceği konuşulan dizi teklifini kabul eden Murat Yıldırım'ın partneri için ise ilk olarak Tuba Büyüküstün ile görüşülecek… Yapımcılar, Kıvanç Tatlıtuğ'la oynadığı son dizisinde hüsrana uğrayan Büyüküstün'ün teklifi kabul etmemesi durumunda ise ikinci alternatif olarak Cansu Dere'yi düşünüyor.

İkilinin 2007'de rol aldığı 'Asi' isimli dizi, sadece Türkiye'de değil Ortadoğu'da da çok sevilmişti.