Yeşil sahada feci kavga!

Zonguldak’ta amatör maçta yenilen futbolcular, rakip takımın oyuncularına saldırdı.

Yeşil sahada feci kavga!
CİHAN'da yer alan habere göre Fener Stadı’nda Süper Amatör Ligi'ne yükselmek için yarı final maçında karşı karşıya gelen 1. Amatör Play Off Takımları’ndan Gelikspor ile Bayatspor maçı gergin dakikalara sahne oldu. Maç sırasında çok sayıda sarı kart ve bir kırmızı kart çıkan karşılaşmayı Bayatspor 3-2 kazanarak final maçı oynamaya hak kazandı. Yenilgiyi hazmedemeyen Geliksporlu futbolcular, maçın bitiş düdüğüyle birlikte rakip takımın futbolcularına saldırdı. Tekme ve yumruklarla Bayatsporlu oyunculara saldıran Geliksporlu futbolcular, birçok oyuncuyu tartaklayıp, tekmeledi.

Geliksporlu taraftar ve bazı teknik heyetin de Bayatsporlu futbolculara tekme ve yumruklarla saldırdığı görüldü. Polisin arkasına sığınan ve soyunma odasına kaçmaya çalışan futbolcular, meslektaşlarından tekme tokat dayak yemekten kurtulamadı. Polisin müdahalesi de öfkeli futbolcuları durdurmaya yetmedi. Soyunma odasına kaçan futbolculara şiddet, burada da devam etti.

Bu arada öfkeli takım oyuncuları, polis ablukasında soyunma odasına giden hakemlere de saldırmaya kalktı. Polis ekipleri, saha içi ve soyunma odası önündeki olayları güçlükle kontrol altına aldı. Bir süre sonra saha yeniden karışınca polis cop ve biber gazı kullanarak futbolcuları dağıttı.

Geliksporlu taraftar, futbolcu ve teknik heyetin oluşturduğu kalabalık saha dışına çıkarıldı. Polis ekipleri, Bayatsporlu futbolcuların sığındığı soyunma odasını abluka altına aldı.
Konular Spor Haberleri