Yeşil sahalarda Altay rüzgarı

1.Lig'de zirveyi hedefleyen siyah beyazlılar, kupada 2-0 geriye düştüğü Kırşehir’den 3-2’lik zaferle dönüp 2 kulvarda da gücünü gösteriyor.

Yeşil sahalarda Altay rüzgarı
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto 1. Lig'de pazar günü saat 16.30'da seyircisiz karşılaşmada Balıkesirspor Baltok'un konuğu olacak olan Altay, hem ligde, hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda dolu dizgin gitmenin hesabını yapıyor.

İzmir temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda ilk 10 dakikada 2-0 geriye düştüğü maçta Kırşehir Belediyespor'u 3-2'lik skorla mağlup ederek Giresunspor yenilgisi sonrasında moral buldu.

HEDEF BİTMEZ

Altay 1. Lig'de zirveyi hedeflerken, kupada yoluna devam edecek. Kupada yedek oyuncularının bir çoğunu sahaya süren teknik direktör Mustafa Alper Avcı'nın özellikle Atakan, Tevfik, İbrahim Akın, Hüsamettin ve Mustafa Murat Uslu'nun performanslarını beğendiği öğrenildi. İki kulvarda da en iyisini isteyen Avcı, yakın çevresine "Kupada tur atlamak, tüm oyuncularımızın performansını arttıracaktır" dedi.

GÖZLER BU İKİLİDE

Siyah beyazlı takımın Balıkesirspor deplasmanında en büyük kozu Hırvat Adnan Aganovic ile Portekizli Pedro Eugenio olacak. Son dönemde performansları yükselen ikili, şimdiye kadar 3 golün altına imza koydu. Yıldız oyuncular, Balırkesir'den galibiyetle döneceklerini iddia etti.

SENEGALLİ DAF'A ÖVGÜLER YAĞDI

Altay'da yaz döneminde denenmeye gelip ardından sözleşme imzalanan Habib Daf, maça damga vuran isim oldu. İlk kez resmi bir maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki Senegalli orta saha, rakip ağlara 1 gol atarken, diğer 2 golün de asistini yaptı.

Oyunda kaldığı 66 dakikada olumlu sinyaller veren Daf'ın performansını Altaylı taraftarlar çok beğendi. Ancak Senegalli futbolcunun 1 yıl futboldan uzak kalmasından dolayı fiziksel olarak tam hazır olmadığı da dile getirildi.
Konular Spor Haberleri