Yeşim Erbil'den Ece Erken'in sorusuna tepki

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, bir aydır yoğun bakımda olan 61 yaşındaki şovmenin sağlık durumu hakkında "Söylemezsem Olmaz" programına bilgi verdi. Erbil konuşması esnasında bir soru yönelten sunucu Ece Erken'e tepki gösterdi.

Yeşim Erbil'den Ece Erken'in sorusuna tepki
"Söylemezsem Olmaz" programına konuşan Mehmet Ali Erbil'in kız kardeşi Yeşim Erbil, "Bizim şu an yaşadığımız süreç günlük değişiklikler arz etmiyor. İyileşme yavaş yavaş olacak. Halen solunum cihazına bağlı. Ayırabilme çabaları ve iyileştirmeleri yapılıyor." şeklinde konuştu.

Ece Erken'in "Hafta sonu Kıbrıs'taydım Ertekin ağabeyden duydum. Gırtlağının delinmesi ve ailenin bu gelişme için imza toplaması gündeme gelmiş; böyle bir şey söz konusu mu?" şeklindeki sorusuna tepki gösteren Yeşim Erbil, "Yoğun bakımda yatan hastalara sonda vs gibi bir takım şeyler yapılır. Bunların detayının paylaşılmasının bir anlamı yok. Ben bu konuya girmek istemiyorum. Bu yoğun bakımdaki hastalara uygulanan bir işlemdir dile getirilmesinin hiç bir anlamı yok." yanıtını verdi.

"İyileşme süreci uzayacak umarım kötü bir şey eklenmez. Sezin başta olmak üzere kızları sabırla bekleyip dua ediyor. Kronik bir sürece girince insan sabretmeyi öğreniyor. İyileşme süreci yavaş olacak." diyen Yeşim Erbil telefonu kapattıktan sonra Ece Erken partneri Bircan Bali'ye "Bana bozulduğunu fark ettin mi? Madem tedavinin bir parçasıysa niçin saklama ihtiyacı hissedildiğini anlayamadım. Bana baya bir bozuldu. Eğer kıdıysam özür diliyorum" diyerek dert yandı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..