Yeşim Salkım: "Yasemin Kutsi Hanımefendi için asla olumsuz bir şey söylemem"

Yeşim Salkım bu sabah "Laf Bende Kalmasın" isimli canlı yayınında Yasemin Kutsi ile ilgili sosyal medyada yanlış anlaşılan duruma açıklık getirdi.

Yeşim Salkım: "Yasemin Kutsi Hanımefendi için asla olumsuz bir şey söylemem"

Güzel sesi ve oyunculuk gücüyle milyonların kalbinde yer edinen Yeşim Salkım, LifeTime TV'de Mehmet Coşkundeniz ve Elif Güvendik ile birlikte sundukları "Laf Bende Kalmasın" isimli canlı yayınındaki dobra yorumlarıyla dikkat çekiyor.

Bugünkü yayın esnasında sosyal medya hesabında Yasemin Kutsi ve Sacit Aslan hakkında asla olumsuz bir şey yazılmayacağının altını çizerek şu ifadelerde bulundu:

"Dün Sacit Bey ile uzun uzun telefonda konuştuk. Aramızda maalesef sosyal medya ve birtakım insanlar yüzünden çok büyük yanlış anlaşılmalar var. Eşi Yasemin Kutsi hanımefendiyle çalıştığımı da söyledim. Sosyal medyada ona bir şey söylediğimi düşünüyormuş. Benim sayfamdan onlara asla kötü bir şey yazılamaz hele bir kadına. Eğer böyle de bir şey varsa; o dönemler o kadar üzgün ve kızgındım ki, tüm bu olaylar arasında haddim olarak bir şey söylemişsem -ki Yasemin Kutsi için asla ve kat'a böyle bir şey söylemem"

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..