Yeşim Salkım'dan Alişan-Demet barışına sert yorum!

Ece Erken, Alişan'ın Demet Akalın'la bebeğe takacağı altın için barıştığını ima etmişti. Yeşim Salkım da 'Bunlar nasıl insanlar? 5'i Bir Yerde'ye gitti onur, gurur yazık' dedi.

Yeşim Salkım'dan Alişan-Demet barışına sert yorum!
Güneş Gazetesi'nin haberine göre türkücü Alişan'la Demet Akalın, önceki gün 6 yıllık küslüklerine son vermişti. İlk tepkiyi Alişan'ın yakın arkadaşı Ece Erken göstermiş, mahkemelik olduğu Demet Akalın'la barışan dostunu sosyal medya hesaplarından engelleyip bir de 'Bu barışın olacağı haftalar önce yayında söylemiştim. 5'i Bir Yerde'ye kadar! İnsan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür' demişti.

Yeşim Salkım da duruma aynı bakış açısıyla yaklaşarak, "Ayıp, bunlar nasıl insanlar 5'i bir yerdeye gitti onur, gurur yazık. Demet Akalın'da zerre samimiyet yok, Ece Erken'i sırf yalnızlaştırmak ve saf dışı bırakmak için bu sözde barış. Bunu anlayacak akıl zeka yoksa Alişan'da yazıklar olsun diyorum" şeklinde ağır sözler sarfetti.

Haftaya takısını takacak

Demet Akalın önceki akşam Okan Kurt'la birlikte Maslak'ta bir mekanda görüntülendi. Alişan'la barışmaları sorulunca "Çok güzel oldu, eski dostum zaten. İyi oldu" diyen Akalın, "5'i bir yerde gitti o zaman" denilince "Tabii canım, üstümüze düşeni yaparız. Haftaya ziyaretlerine gideceğim" dedi.

Yeşim Salkım'dan Alişan-Demet barışına sert yorum!