Yeşim Salkım’dan olay Gülben Ergen itirafı!

Şarkıcı Yeşim Salkım, yaptığı açıklamalarla evlilikleri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeşim Salkım’dan olay Gülben Ergen itirafı!
Sözcü'de yer alan habere göre özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunan ve ‘Tanıdığım her adamla evlendim’ şeklinde bir açıklama yapan Salkım, ev ve iş hayatını ayırmanın gerektiğini ancak kendisinin bunu bir türlü başaramadığını söyledi.

Hakan Uzan’la yaptığı evlilikle ilgili sorulara da yanıt veren Yeşim Salkım, ‘O dönemlerde şarkılarını ve kliplerini yasaklattığınız şarkıcılar olmadı mı?’ şeklindeki bir soruya ‘Ben sadece kocamla yemeğe çıkanların kliplerinin yayınlanmasını yasaklattım’ şeklinde bir yanıt verdi.

Hakan Uzan’la ayrıldıktan sonra sektörde büyük baskılara ve sıkıntılara maruz kaldığını söyleyen Yeşim Salkım, bu baskıların temelinde yaptığı mesleğin yattığını söyledi.

‘ONUNLA HESABIM MAHŞERE KALDI’

Yeşim Salkım’ın Hakan Uzan’la olduğu dönemde yasaklattığı isim magazin dünyasını yakından takip edenlerin tahmin edeceği üzere Gülben Ergen… Yeşim Salkım, bu yılın başlarında arkadaşlarıyla yediği bir yemek sonrasında mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlamış ve Gülben Ergen için ‘Onunla hesabım mahşere kaldı’ şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.