Yetenekli ve Kaprisli: Eric Lima

Brezilyalı gazeteci Freitas, F.Bahçe'nin Ocak ayı için söz kestiği Erik Lima'yı Sabah'a değerlendirdi.

Yetenekli ve Kaprisli: Eric Lima
Sabah'tan Uğur Becerikli'nin haberine göre Sow'un ayrılığı sonrasında bir forvet transferi için çalışmalar yapan Fenerbahçe'nin Goias'ta forma giyen Erik Lima ile anlaştığı haberleri Brezilya basınında geniş yer buldu.

Sarılacivertlilerin transfer için Brezilya temsilcisine 7 milyon 500 bin Euro ödeyeceği, ancak oyuncunun ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılacağı kaydedildi. Goias Başkanı Sergio Rassi konuyla ilgili olarak; "Sözlü olarak anlaşmaya vardık. Sene sonuna kadar bizimle kalacak" ifadelerini kullandı.

Josef de Souza transferini de yorumlayan Brezilyalı gazeteci ve Football Manager Brezilya Baş Araştırmacısı Paulo Freitas; konuya ilişkin Sabah'a şu yorumlarda bulundu:

MANTALİTESİNİ DEĞİŞTİRMELİ

"Brezilya U-21 Milli Takımı formasını giyen Erik'in yeteneklerine herkes kefil olabilir. Ben de yeteneklerine laf söyleyemem. İyi bir hıza sahip, harika bir bitirici. Top da sürebiliyor. Kısa boyu sebebiyle havadan zayıf olmasına karşın hem kanat hem de forvet ikilisinden biri olarak değerlendirilmeye uygun. Fakat onda eksik olan yetenek değil, mantalite. Henüz genç olmasının da getirisiyle biraz şımarık ve kaprisli tavırlara sahip… Elbette bunları aşıp olgunlaşabilecek zamanı var ancak bu konuda mutlaka gelişim kaydetmesi gerekiyor."

SIRA GELDİ ARJEN ROBBEN'E

Transferin şampiyonu Fenerbahçe, yeni rotasını belirledi: Arjen Robben. Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari, "Taraftarlarımızın desteği ile reklam ve sponsorluk anlaşmalarından çok büyük gelir elde edebiliriz. Taraftarlarımız Robben'i istediklerini söyleyecekler... Bizler de bunun için çalışacağız. Bu tür oyuncuları getirip neden Avrupa şampiyonu olmayalım" dedi.
Konular Spor Haberleri