Ali Say: ‘Küfür beni bitirdi’

Karşıyaka’dan ayrılan 24 yaşındaki Ali Say, yeşil-kırmızılı kulüpten ayrılık nedenlerini tek tek anlattı, para kazandırarak gittiğini belirtti.

Yıldız futbolcunun küfür isyanı!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Karşıyaka'dan ayrılıp Nazilli Bld'ye transfer olan Ali Say, ayrılmasının en büyük nedeninin kendisine ve ailesine edilen küfürler olduğunu belirtti.
Genç oyuncu, "Elimden gelenin en iyisini yaptım. Ancak duyduğum küfürler benim kulüpten ayrılmama neden oldu. Hep özverili olduk, küfürleri hiç hak etmedik" dedi.

KAPRİSTEN OYNATILMADIM

Eleştiriler olduğunu ancak işin içine aile girdiğini ve bunu sindiremediğini açıklayan Ali Say, "Kapristen oynatılmadım. Kulübe para kazandırarak ayrıldım. Başkaları gibi Karşıyaka'dan cebime para koyarak gitmedim" diye konuştu. Geçen sezondan alacağı olan 120 bin liranın bu sezon başında ödendiğini açıklayan Say şunları söyledi:

"Ayrılırken 50 bin lira alacağımı bıraktım, 30 bin lira da bonservis parası getirdim. İki sezon boyunca 45 maç oynadım, 10 gol attım, sayısız asist yaptım, 40 bin lira kazandım. Biz altyapıdan olduğumuz için hiçbir sorunu mazeret yapmadık ancak hep suçlu gösterilerek günah keçisi olduk. Halim Okta'nın yardımcılarıyla yaşadığım sorunlar bardağı taşırdı."
Konular Spor Haberleri