Yıldız Tilbe, Çeşme'de neden karakolluk oldu?

Şarkıcı Yıldız Tilbe Çeşme'ye hızlı bir giriş yaptı...

Yıldız Tilbe, Çeşme'de neden karakolluk oldu?
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın yazısı...

Çeşme beklentileri, eğlenceleri ile yaz sezonuna tam gaz devam ediyor. Ancak kimse halinden memnun değil. Bu detayları yazacağım ancak asıl konu Yıldız Tilbe neler yaşadı? Neden karakolluk oldu? Anlatmaya başlayalım efendim...

Yıldız Tilbe Çeşme müdavimleri arasında hiç şüphesiz.Her yaz gelir ama sahne olsun ama tatil tek başına gezer dolaşır. Aslında 'Vatandaş Yıldız' olarak ilgi çekmeden gezmeyi sever.

Gündüz saatlerinde Alaçatı'ya iner alışveriş yapar ve oteline döner. Ancak ne olduysa önceki gün Çeşme'ye geldiğinde olmuş. Yıldız Tilbe öğleden sonra Çeşme'ye geldi. Tabii bana da telefon geldi hemen.

Akşam Alaçatı'ya iner fotoğraflarım dedim ancak bu kez arayan kişi, "Yıldız Tilbe Çeşme merkez karakolunda" dedi. Saat 20.00 sıraları Alaçatı'dan Çeşme merkeze uçtum.

Baktım karakoldan çıkmış, olayın doğruluğunu haber kaynaklarımdan teyit ettim.

TRAFİK YÜZÜNDEN

Yıldız Tilbe, Çeşme'nin yoğun araç trafiği nedeniyle minik bir kazaya karışmış. Bu mini kaza sonrası karşı tarafla tartışmalar, bağırmalar, hakaretler derken, iddialara göre karşılıklı darp yaşanmış. Daha sonra iki taraf da soluğu Çeşme Merkez Karakolu'nda almış.

Yıldız Tilbe karşı taraftan şikayetçi olmuş, vatandaş da Yıldız Tilbe'den tabii ki. Devlet Hastanesi'nden rapor almışlar ve olay şimdilik kapanmış. Anlayacağınız Yıldız Tilbe Çeşme'ye hızlı bir giriş yaptı...

KAHRAMAN DURAK / YENİ ASIR GAZETESİ