Yıldız Tilbe'nin evli aşkı ortaya çıktı!

Ünlü besteci ve yorumcu Yıldız Tilbe'nin yıllardır gizlediği uğruna 'Ama Evlisin' şarkısını yazdığı aşkının kim olduğu ortaya çıktı.

Yıldız Tilbe'nin evli aşkı ortaya çıktı!
Habertürk'ten Faik Erdemli'nin haberine göre Tilbe’nin ‘Ama Evlisin’ şarkısını kime yazdığı ortaya çıktı. “2002’de evli bir erkeğe âşıktım” diyen şarkıcının platonik aşkının, o zamanlar evli olan ünlülerin fotoğrafçısı Ali Eşitmez olduğu öğrenildi.

YILLARDIR GİZLEDİĞİ AŞKI ORTAYA ÇIKTI

Yıldız Tilbe’nin klasikleşmiş ‘Ama Evlisin’ şarkısını yazdığı eski aşkının fotoğrafçı Ali Eşitmez olduğu ortaya çıktı. Tilbe, bir röportajında aşkı yüzünden kanser olduğunu açıklamıştı.

Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır kalbinin boş olmasının nedeni ortaya çıktı. Eşitmez için 2002 yılında ‘Ama Evlisin’ şarkısını yapan Tilbe verdiği röportajda o dönem Eşitmez’e olan aşkını şu sözlerle anlatmıştı: “Âşık oldum, adam evli çıktı, benim değildi. Çok üzüldüm. Ölüyordum. Şaka değil! Onu düşündüğüm zaman içimde bir şey vardı büyüyordu, hissediyordum. Bir gittim hasta çıktım, iyi mi? Hastaneye yattım, düşünmemeye çalıştım, attım o içimdeki kötü şeyi elimden geldiğince. Sonra adamı unuttum, rahatladım Allah’ıma bin şükür. Âşık oldum mu, çok derin yaşıyorum aşkı. Yine öyle sevebilirim. Ama kimseyi öyle sevmek istemiyorum."

İNADINDAN VAZGEÇTİ


‘Ama Evlisin’ şarkısının haklarını, yazdığı günden beri kimselere vermeyen Yıldız Tilbe, sonunda bu inadından da vazgeçti. Tilbe, 2002 yılında yazdığı şarkıyı ikinci albümünü çıkaran Kara Murat’a vermeyi kabul etti.

'AMA EVLİSİN' ŞARKISININ SÖZLERİ

Aşktan utandın konuşamadın
Yüzüme bakamadın yan yana iken
Oysa her gece düşündüm
Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın
Yıldızlar gece ay ve ben Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel
Bu kadar yeter
Sev artık zalim, duracak kalbim
Ama evlisin benim değilsin
Yıllar önce nerdeydin çok geciktik sevgilim
Sevemedim seni, öpemedim seni
Konuşamadım, sarılamadın,
Ama çok sevdim, hergün düşündüm
Nasıl istedim seni bilemezsin sen
Konuşmayı isterdim, saatlerce günlerce
Dokunmayı isterdim, ellerine yüzüne
Uzanmayı isterdim, aynı yastığa senle
Bitirmeyi isterdim, hayatımı seninle
Ama evlisin benim değilsin
Yıllar önce nerdeydin çok geciktik sevgilim.