Yılmaz Erdoğan: "Boşansaydık, açıklardık"

1970’li yılların Hakkari’sinde muhteşem bir elma bahçesinde başlayıp Antalya’da son bulan hikayesi ile izleyicileri keyifli ama bir o kadar da dokunaklı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanan “Ekşi Elmalar” filminin basın toplantısı önceki gün Ritz Carlton Otel’de gerçekleşti.

Yılmaz Erdoğan: "Boşansaydık, açıklardık"
Sözcü'de yer alan habere göre BKM Film yapımcılığında 28 Ekim'de vizyona girmesi planlanan filmin senaristi yönetmeni ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Devrim Yakut ve Ersin Korkut'un katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında oyuncular “Ekşi Elmalar”ın hikayesini ve canlandırdıkları karakterleri basın mensuplarıyla paylaştı.

Ancak asıl merak edilen bir süredir magazin gündemini meşgul eden Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Erdoğan ayrılığıydı. Her ne kadar ikili hal ve hareketleriyle bu iddiaları yalanlamış olsalar da magazin muhabirleri bunu ilk ağızdan duymak istedi.

BOŞANSAYDIK AÇIKLAMA YAPARDIK

Eşi Belçim Bilgin'le boşandıkları yönündeki haberler hakkında açıklama yapmak istemeyen oyuncu, ısrarlı sorular üzerine, “Öyle bir şey olsa burada bu şekilde karşınıza çıkmazdım. Söylenenler doğru olsaydı bir açıklama yapardık. Öyle bir şey yok” demekle yetindi.