Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin boşandı mı?

10 Ağustos 2006'da evlenen ve 24 Aralık 2009'da da oğulları Rodin'i kucaklarına alan Yılmaz Erdoğan- Belçim Bilgin çiftinin boşandığı iddia edildi.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin boşandı mı?
Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü yazısına göre 2013 yılından beri boşanacaklarını iddia edilen Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Boşanma haberleriyle sık sık gündeme gelen ikilinin bu kararı herkesten sakladığı öğrenildi.

İşte Cankurt'un o yazısı:

Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftiyle ilgili dedikodu gerçek oldu


10 Ağustos 2006'da evlenen, 24 Aralık 2009'da da oğulları Rodin'i kucaklarına alan Yılmaz Erdoğan- Belçim Bilgin çiftiyle ilgili dedikoduculara bayram ettirecek bir bilgi edindim! 2013 yılından beri boşanacaklarını iddia eden dedikoducuların dedikleri sonunda olmuş ve Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti resmen boşanmış. Haklarında çıkan boşanma dedikodularını her defasında yalanlayan Belçim Bilgin'e çok yakın bir isimden öğrendiğime göre çift, anlaşmalı olarak başvurdukları mahkemede tek celsede boşanmış.

ARALARINDA ANLAŞMIŞLAR

Belçim Bilgin, en son Ocak ayında verdiği bir röportajda, boşanma dedikodularıyla ilgili olarak "Bu dedikodulardan artık bıktım. Biz birbirini çok seven ve aralarında oldukça sağlam bir bağ olan bir çiftiz" diye cevap vermişti. Haziran ayında da çift, oğulları Rodin ile birlikte bir AVM'de basına poz vermiş ve bu da 'boşanma dedikodularına fotoğraflı cevap' olarak yorumlanmıştı. Artık o tarihten beri ne yaşandı ve aralarındaki sağlam bağ nasıl koptuysa, 10 yıllık evliliklerini dostça bitirmişler. Belçim Bilgin'in oğlu Rodin ile birlikte Londra'ya yerleşip yeni bir hayat kurması, biraz da bu boşanmadan dolayıymış. Yılmaz Erdoğan, yaşadığı Köyceğiz'den sık sık Londra'ya gidip oğlunu görecekmiş. 

SABAH / GÜNAYDIN'DAN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...