Yılmaz Morgül'den anlaşılmaz 'gaf' açıklaması!

Yılmaz Morgül dün televizyon tarihine geçen gafıyla ilgili bugün "yakın arkadaş" destekli anlaşılmaz bir açıklamada bulundu.

Yılmaz Morgül'den anlaşılmaz 'gaf' açıklaması!
ÖZÜR DİLEMEK DE BİR ERDEMDİR!

Yılmaz Morgül dünkü yayınında akıl tutulmasına yol açan bir gafa imza atıp; Yıldırım Gürses'in hayatta olmayan eşi Ayla Gürses'in kendisini izlediğini söyleyerek ona sevgi ve saygılarını iletmişti.

İŞTE O AKIL ALMAZ SKANDAL GAF! (VİDEO)

Morgül, 'Elveda Gençliğim' eserini seslendirmesinin ardından"Yıldırım Bey'in yüzlerce eseri var biliyorsunuz. Sevgili eşi ekran karşısında... Zaten bütün sanatçılar her gün bizleri izliyorlar. Onlara da sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Demek ki bugün gönül gönüleymiş. Sevgili Yıldırım Gürses'in hanımefendi eşi Ayla Gürses de bizleri izliyormuş. Ona da sonsuz şükranlarımızı; sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz..." demişti.

Aynı Yılmaz Morgül bugünkü yayınında ise dün televizyon tarihine geçen bu gafıyla ilgili açıklama yaparken vefat eden insanları yaşayan ruhlar olarak gördüğünü ve asla öldüklerini kabul etmediğini ifade ederek Ayla Gürses ile ilgili sözlerinin gaf olarak yorumlanmasına bir hayli içerlediğini söyledi ve "Ben Ayla Gürses'i anmışım. Ne mutlu. Biz anmayacağız da kim anacak?" şeklinde anlaşılmaz ifadelerde bulundu.

Her gün saatlerce telefonda konuştuğunu söylediği yakın arkadaşı Reyhan Karaca'yı yayınına konuk eden Yılmaz Morgül zaman zaman Karaca'ya yönelerek arkadaşından da bu anlaşılmaz açıklamasına destek vermesini bekledi.

Her gün saatlerce telefon görüşmesi yapan arkadaşların yayın öncesi bu konu hakkında konuşup konuşmadığı - anlaşılamayan açıklama için ağız birliği yapıp yapmadığı ise merak konusu oldu.

Gürses ailesinin evine girip çıktığını dolayısıyla vefattan haberdar olduğunu söyleyen Morgül'ün bir yerden kendisine haber gönderilmişcesine 'Gönül gönüleymişiz... Ayla Gürses'de bizleri izliyormuş' cümlesini kurmasının hemen ardından büyük saygı ve sevgi duyduğunu söylediği merhum Ayla Gürses hanımefendiye rahmet okumak yerine neden kendisini izlediğini söylediği ve akabinde saygı ve sevgilerini gönderdiği bugün yaptığı bu anlaşılmaz açıklama ile maalesef aydınlanamadı.

Bal gibi bir gaf olan 'ekran başında kendisini izlediğini iddia ettiği merhum isme saygı ve sevgi gönderme' olayının ardından 'Yanlış bir ifadede bulunmuşum, kusura bakmayın" demek çok mu zordur?

"Bir gay ile evlenebilirim" , "Ufolarla Dünya Turu Yaptım" gibi geçmişte yaptığı açıklamalarıyla gündem yaratıp haber olan Reyhan Karaca, dün bir çok haber sitesinde yayınlanan bu gaf sizce haber değeri taşımıyor mu?

Birbirinden güzel hasletlerini, Allah vergisi yeteneğini, saygısını, sevgisini her canlı yayınında bir başkasına fırsat vermeden kendi kendine anlatan; güzel erdemlerini, düzgün aile hayatını kendisine öven Yılmaz Morgül'e soruyoruz: 'Özür dilemek de bir erdem değil midir?'

Eğer kendisini yanılttıysa rejinin; bir anlık dalgınlıksa kendisinin adına dün kurulan gaf cümlesi için bugün bir özür dilenmeliydi.

İşte Yılmaz Morgül'ün Reyhan Karaca destekli anlaşılmaz o açıklaması...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...