Zafere 'Uçan Adam'lar!

Hentbol Süper Lig'in "Uçan Adamlar"ı Göztepe son haftalardaki müthiş performansıyla taraftarlarına büyük coşku yaşatıyor.

Zafere 'Uçan Adam'lar!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre antrenör Feridun Dorak'ın görevden ayrılmasının ardından yoluna Adnan Öztürk'le devam eden Uçan Adamlar, ligde Aziziye Belediyespor'u da yenerek 3. sıraya yükseldi.

Erzurum temsilcisini 26-27 yenmeyi başaran Göz-Göz, yenilmezliğini de 8 maça çıkardı.

Ligde en son 9. haftada 30 Kasım 2016'da deplasmanda Merzifon Belediye'ye kaybeden sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından 75 gündür yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte ligde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan Uçan Adamlar, 24 puanla 3. sıraya çıkıp ilk 4 için avantaj yakaladı.

Antrenör Adnan Öztürk, ilk 4 yolundaki en önemli rakiplerinden Aziziye Belediyespor'u yenerek Avrupa potasına girdiklerini söyledi.

Bu sezon statünün değiştiğini ve Play-Off sisteminin olmayacağını hatırlatan Öztürk, "Sezonu ilk 4'te bitiren takımlar ülkemizi Avrupa'da temsil edecek. Biz de 3. sıraya yükseldik. Artık her maçımız final havasında geçecek. Takımımızı bir kez daha Avrupa'ya taşıyacağız" açıklamasını yaptı.
Konular Spor Haberleri