Zalim yıllara 'Dur' deyin!

Evet! Zamanı durduramayız belki ama süreci bazı metotlarla yavaşlatabiliriz...

Zalim yıllara 'Dur' deyin!
Akşam Life'tan Yasemin Miras'ın yazısı...

Dünyada görsellik bu kadar çok ön plana çıkmışken günümüz teknolojilerinden de yararlanmak istiyoruz. Evet! Zamanı durduramayız belki ama süreci bazı metotlarla yavaşlatabiliriz.

İFADE TASARIMI YÖNTEMİ

Yüz bölgesinde 60 kadar noktaya bir dizi dolgu ve botoks uygulamasıyla yapılan ifade tasarımı yöntemi MD Codes, önümüzdeki dönemde çok daha revaçta olacak. Zira sadece genç ve dinç görünmek isteyenler için değil, yorgun görünmek istemeyen ya da sinirli görünmek istemeyen ya da daha çekici görünmek isteyen kişiler için muhteşem bir karma uygulama.

DAHA GENÇ GÖRÜNMEK ELİNİZDE

Nasıl mı? Küçük bir botoks uygulamasıyla zamanı tersine çevirmeye ne dersiniz? Mimik kaslarının hareketine bağlı olarak ortaya çıkan alın bölgesi, kaş arası, göz kenarlarına bir dokunuş yaptırabilirsiniz.

ELMACIK KEMİĞİ ESTETİĞİ

Yanak bölgesine eklenen protezler veya yağ dolgusu elmacık kemiği küçük olan kişilere daha dolgun bir yüz hattı sunar ve daha genç bir görünüm kazanılmasına yardımcı olur.

GÖZALTI IŞIK DOLGUSU

Gözaltı ışık dolgusuyla; yanak ve gözaltları arasındaki oluklar, çöküklükler, alt göz kapağındaki torbalanmalar başarıyla tedavi edilebilirken, içeriğinde protein, vitamin, aminoasit, antioksidanlar sayesinde gözaltı morluklarında da belirgin bir azalma sağlanmaktadır.

DOLGUN DUDAKLAR İÇİN

Dudakların daha dolgun görünmesi için dudak kalınlaştırma işlemi yapılır. Dudak kalınlaştırmada benim fikrim önce geçici dolgularla uygulama yapılması yönünde; beğendiğiniz bir dudağa için ise kalıcı yöntemlere başvurun.

DERMAPEN İLE YENİLENİN

Dermapen tedavisi günümüzün en önemli cilt problemlerinden olan sivilce izleri, gözenekler, cilt yenileme, güneş lekeleri, cilt sıkılaştırma, ince çizgilerin giderilmesi ve çatlak tedavilerinde kullanılmaktadır. 

Yasemin MİRAS / Akşam Life
Konular Kadın / Bakım