Ünlü babalardan Sting'e 'miras' tepkisi!

Sting’in mirasını çocuklarına bırakmayıp harcayacağını açıklaması ünlü babaları kızdırdı. Kaya Çilingiroğlu “Servetini hem çocuklarına bırakmıyor, hem de bağış yapmayıp yiyorsa; ondan bir Sting olmaz” dedi. Alper Kul ise “İnsan çocuğunu düşünmez mi! O kadar parayı nasıl yiyecek?” yorumunu yaptı.

Zehir zemberek sözler: "Allah'ın manyağı!"
Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre üç kız ve üç erkek çocuk babası olan dünyaca ünlü sanatçı Sting, geçtiğimiz günlerde servetini çocuklarına miras bırakmayacağını açıkladı. Yoksul bir çocukluk geçirdiğini ve bu noktaya kimsenin yardımı olmadan geldiğini belirten Sting; 180 milyon sterlinlik, yani 770 milyon liralık servetini kendisinin harcayacağını, çocuklarının da kendi çabalarıyla paralarını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Sting'in bu açıklamasını ünlü babalar yorumladı...

'Hiç değilse bir kısmını onlara bıraksaydı!'


KAYA ÇİLİNGİROĞLU (2 çocuk babası): "Hiç değilse belli bir bölümünü çocuklarına bıraksaydı. Baba olarak, bu denli varlık içerisinde büyüyen çocuklarının yarın boşluğa düşmemesi için onlara bu güvenceyi sağlaması daha doğru olurdu. Şöyle de bir durum var; çocuklarına bu serveti bırakmayacaksa dünyada milyonlarca yoksulluk ve açlık içinde yaşayan çocuk var, onlara bağış yapıp daha erdemli bir hareket sergileseydi! Eğer onlara da bağış yapmıyor, çocuklarına da bırakmayıp tüm servetini yiyorsa; 'Ondan bir Sting olmaz' demek istiyorum."

'Başlarını sokacak ev bırakacağım'

CENGİZ BOZKURT (3 çocuk babası): "Benim memur babam ne yaptıysa, ben de onu yapacağım. Yani bir ev, aile tatilleri ve hayata kendilerinin tutunması gerektiği gerçeği, çok güçlü aile bağları... Tabii ki babamızdan anamızdan ne gördüysek o kadar; yani çocuklarımızı biraz arkadan ittirip fazla muhtaç hale düşürmeyecek kadar. En azından hepsine başlarını sokacak bir ev bırakacağım."

'Her şeyim çocuklarımın'

İZZET YILDIZHAN (8 çocuk babası):
"Benim bu konuda Sting ile tek ortak noktam; ikimizin de küçük yaşta maddi sıkıntılar içerisinde olup bir yerlere gelebilmemiz. Benim olan her şey çocuklarımındır. Nasıl bir baba; hayretler içerisindeyim. Söyledikleri bizim örf ve adetlerimize ters, böyle bir şey yok. Ben çocuklarımın babasıyım. Ama tabii iskele ve şambabaları da var. Ne için çalışıyoruz ki biz; çocuklarımız bizim çektiklerimizi çekmesin diye..."

'Büyük saçmalık!'

ALPER KUL (1 çocuk babası): "Allah'ın manyağı, öyle şey olabilir mi? Nasıl yiyecek o kadar parayı? İnsan çocuğunu düşünmez mi, böyle büyük saçmalık mı olur! Yoklukta bir öğreti varsa, varlıkta da başka bir öğreti var."

Ünlü babalardan Sting'e 'miras' tepkisi!