Zehra Çilingiroğlu sigara yasağını hiçe saydı

Sigara düşmanı Hülya Avşar'ın kızı Zehra kendini yaktı! Önceki gün Bebek’te sigara içerken yakalanan 19 yaşındaki genç kıza bu karelerin ardından annesinden yeni yasaklar geleceği kesin gözüyle bakılıyor!..

Zehra Çilingiroğlu sigara yasağını hiçe saydı
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre sanatçı Hülya Avşar'la eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, kendini yaktı… Geçtiğimiz yıl İngiltere'deki University of Westminster'ı kazanan ancak Londra'ya uyum sağlayamadığı için okulu bırakan Zehra, ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratacak.

DAHA ÖNCE DE İÇMİŞTİ

Önceki gün kız arkadaşlarıyla Bebek'teki bir kafede objektiflere yakalanan genç kız, bir yandan Türk kahvesini yudumlarken bir yandan da sigarasını tüttürdü. Daha önce de sigara içerken görüntülenen ve annesi Hülya Avşar'dan bu yüzden azar işiten genç kız, ünlü sanatçının uyarılarını hiçe sayarak püfür püfür sigara içmeye devam etti. Arka arkaya iki dal sigara içen 19 yaşındaki Zehra, görüntülendiğini anlayınca panikle sigarasını söndürse de artık çok geçti.

YASAĞI HİÇE SAYDI!

Sigaraları arka arkaya yakarak sağlığını hiçe sayan19 yaşındaki Zehra, anne ve babasının koyduğu kuralları da çiğnedi. Kahve eşliğinde sigara içip arkadaşlarıyla sohbet eden Zehra, objektiflere böyle yansıdı.

BABASI DA KARŞI...

Kırk yıllık tiryaki gibi sigara içen Zehra Çilingiroğlu'nun bu halleri ise "Zehra sigarasını değil kendini yaktı" dedirtti. Sigara ve alkol kullanmayan hatta "Evime sigara içenleri sokmuyorum" diyen Hülya Avşar'ın yanı sıra eski eşi Kaya Çilingiroğlu da Zehra'nın bu 'tiryakilik' karelerine çok kızacak. Hatta bu fotoğrafların ardından Zehra'ya yine bir dizi yasakların gelmesi kesin gibi...