Zerrin Özer eşi hakkındaki 'dolandırıcı' iddiası için ne diyor?

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in önceki akşam dünyaevine girdiği Murat Akıncı hakkında ortaya şok iddialar atıldı.

Zerrin Özer eşi hakkındaki 'dolandırıcı' iddiası için ne diyor?

Yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu 34 yaşındaki sevgilisi Murat Akıncı ile birlikte Zekeriyaköy’deki villasının bahçesinde basına kapalı bir törenle evlenen Zerrin Özer’i çok üzecek iddialar Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programında gündeme getiriliyor...

İŞTE O İDDİALAR (VİDEO)

İddialara göre Özer’in eşi pek çok kadını dolandırmış bir sahtekar. Akıncı'nın dolandırdığı şahıslar kadınlarla sınırlı değil... Kendisini Mahmut Atalay olarak tanıtan Murat Akıncı’nın yalancı ve dolandırıcı olduğunu söyleyen Akıncı'nın en yakın arkadaşı da bu sabah programa ulaşarak Zerrin Özer'i uyardı. Program sunucusu Gazeteci Müge Dağıstanlı tekstil dünyasından ünlü bir ismin de kendisine ulaşarak Zerrin Özer'i eşi konusunda uyarmak istediğini dile getirdiğini söyledi.

Programda Zerrin Özer'in bu iddialara inanmadığı ve kulak tıkadığı iddia edilirken; dolandırıldığını iddia eden kadınların Zerrin Özer tarafından sosyal medyadan engellendiği söylendi.

Yayına konuk olan şarkıcı Nil Burak, "Zerrin'in evlendiği şahısla, dolandırıcı olduğu söylenen şahıs aynı kişi mi? Emin misiniz?" diye sorunca canlı yayında dolandırıldığını iddia eden kadın ve Zerrin Özer'in genç eşinin fotoğrafı yayınlandı.

Zerrin Özer eşi hakkındaki 'dolandırıcı' iddiası için ne diyor?

Zerrin Özer eşi hakkındaki 'dolandırıcı' iddiası için ne diyor? - Resim : 2