Zerrin Özer'e ne oldu?..

Hem kilo verdi hem kendini yeni baştan yarattı, adeta gençlik günlerine döndü, dinçleşti. Ancak Zerrin Özer'in bu hallerine sarf ettiği bir söz gölge düşürdü. Türkiye günlerdir bu konuyu konuşuyor.

Zerrin Özer'e ne oldu?..
MedyaRadar'ın haberine göre ''Kız çocuğum olsa onun da evlenene kadar bakire olmasını isterdim.'' diyen Zerrin Özer, ''Yani ben aşırı rahatlığı, saygısızlığı sevmiyorum. Şimdiki insanların modernlik anlayışını benimsemiyorum. Saygı, edep kalmadı artık. Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. Çağ atlarken çoğu konuda Amerika’nın 100 sene gerisinde kaldık ama maşallah ahlaksızlık konusunda onlarla eşit ilerliyoruz. Ahlaksızlık diz boyu. Özgür olmak her istediğini istediğin gibi yapma hakkı tanımaz. Öyle şeyler duyuyorum ki aklımı oynatıyorum.'' ifadelerini kullanmış ve bu sözleri çok tartışılmıştı.

Zerrin Özer'in bu sözlerine büyük bir kesim tepki gösterdi. Onlardan biri de Milliyet Özay Şendir.

İşte Özay Şendir'in yazısından o bölüm:

'TRT’de program da yaparım, Erdoğan’ı da severim. Kime ne?” Son derece haklı Zerrin Özer. Kimse kimsenin, ne sevgisine ne siyasi tercihine ne de özel hayatına karışabilir.

Kendi hayatına karışılmasını istemeyen Zerrin Özer, aynı röportajda, genç kızların bakire olarak evlenmeleri gerektiğinden tutun da, Türkiye’deki erkeklerin yarısının gizli eşcinsel olduğuna kadar herkesin cinsel hayatına karıştı, iyi mi?

Zerrin Özer’in yine kilo verdiği bir dönem olan 2009’da, sahneye jartiyerle çıkma arzusunu söylemesi de bana garip gelmişti, bu röportaj da garip geldi doğrusu. Sonuç olarak, ne demişler, kendine yapılmasını istemediğin şeyi, başkasına yapma...


Zerrin Özer, 2009 yılında verdiği bir röportajda şöyle demişti:

'Zayıfladıkça keyfim yerine geldi. Hayata bakışım değişti. Gizemimi, sınırlarımı kaldırdım. Artık şov dünyasının içinde görselimle de var olmak istiyorum. Yeni sahne kostümlerim jartiyer ve mayodan oluşuyor. Sahneye yönelik, müthiş sürprizlerim var. Herkesi şaşırtacağım.'