Zeynep Demirel sahaya çıkıyor

Yapım şirketi kuran Fenerbahçeli Volkan Demirel’in eşi, ‘Krampon’ adlı filminin afişini yayınladı. Zeynep Sever, eşinden ilham alarak çektiği ve efsane futbolcuları anlatacağı film için ‘Düdük çaldı’ dedi.

Zeynep Demirel sahaya çıkıyor
Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in Belçika güzeli eşi Zeynep Demirel, bir süre önce Daire Production adlı bir yapım şirketi kurdu.

Bilgi Üniversitesi Sinema TV Bölümü mezunu olan Demirel, eşinden esinlenerek 'Krampon' adlı bir film yapacağını açıkladı.

'TUTKU DOLU BİR ÖYKÜ'

İlk afişini de hazırlayan Demirel; aşk, hırs ve tutku dolu bir başarı hikayesinin anlatıldığı filmiyle ilgili şunları söyledi: "Türkiye'de benzeri yapılmamış bir proje üzerinde çalışıyoruz. Heyecanlı ve sabırsızız. Futbol, asla sadece futbol değildir. Kadın-erkek, gençyaşlı demeden bizleri ortak noktada birleştiren evrensel bir spor dalıdır. Önümüze çıkan yaşanmışlıklar ve gerçek hikayeler motivasyonumuzu artırdı. Efsanevi futbolcuların zorlu başarı hikayelerinden yola çıkarak Krampon'ın hikayesine ulaştık..."