Zeynep Demirel'in aklı sinemada

Fenerbahçe takımının kalecisi Volkan Demirel'in YouTube kanalı açarak moda, güzellik ve anne-çocuk gibi konuları işleyen eşi Zeynep Demirel, en büyük hayalinin bir sinema filmi çekmek olduğunu açıkladı.

Zeynep Demirel'in aklı sinemada
Sözcü'de yer alan habere göre Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in eski bir güzellik kraliçesi olan eşi Zeynep Sever Demirel, bir süre önce bir YouTube kanalı açmıştı. Kanalında moda, bakım, güzellik, anne ve çocuk gibi konuları işleyen Demirel asıl hayalinin ise sinema filmi çekmek olduğunu açıkladı.

Hâlâ üniversitede sinema ve TV bölümünde eğitimine devam eden Zeynep Demirel, bu bölümü seçme nedenini, görsel iletişim sanatlarına duyduğu ilgi olarak ifade ederken, “En büyük hayalim bir gün kendi filmimi çekmek. Bu yüzden sinema TV  bölümünü tercih ettim” dedi. Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bölümümden ve bana kazandırdıklarından çok memnunum. İyi bir öğrenciyim. Şu an okulum ailemden sonraki ilk önceliğim"

Zeynep Demirel, eşi Volkan Demirel’in çok kıskanç biri olduğuna yönelik iddiaların da gerçek olmadığını söyleyip ekledi: “O yaptığım her işte benim en büyük destekçim”
Konular Spor Haberleri