Zilan'ın gülüşünü çaldılar!

Adana'da doğum sırasında beynine oksijen gitmediği için yürüyemeyen 3,5 yaşındaki Zilan Serinyürek'in yürüme egzersizi yaptığı 50 liralık ayakkabısı çalındı.

Zilan'ın gülüşünü çaldılar!
Yeni Asır'da yer alan habere göre tarım işlerinde çalışan Emre-Zinhar Serinyürek çiftinin kızları Zilan, yürüyemediği için fizik tedaviye başlandı ancak küçük kıza evde de egzersiz yaptırılamayınca istenen ilerleme kaydedilemedi.

Aile bu duruma bir çare düşünürken, Zilan annesinin ablasına aldığı ayakkabıyı çok beğenip aynısından istedi. 50 liraya alınan ayakkabıyı çok seven Zilan, yürümeye başladı. Ancak bir hafta sonra annenin çocuğuyla birlikte gezmeye gittiği yerde, Zilan'ın ayakkabısı çalındı. O günden bu yana Zilan yürüme egzersizlerini durdurdu.

Çok üzgün olduğunu belirten anne Zinhar Serinyürek, "Hırsızın böyle bir şeye tenezzül etmesi bizi hakikaten üzdü. Yaptığının ne kadar yanlış bir şey olduğunu inşallah bir gün anlar. 50 liralık bir ayakkabıydı çok pahalı bir şey değildi ama kızım çok ağladı. İnşallah aynısını bulursam tekrar alacağım" dedi.