Ziya Alkurt gol orucunda!

Altı golle Denizlispor’un en golcü oyuncusu olan Ziya Alkurt, takımın yükseliş döneminde gol orucuna girdi.

Ziya gol orucunda!
Yeni Asır'dan Sebahattin Alp'in haberine göre ligde 5 maçtır yenilmeyen Denizli'nin yükselişi sürerken, 6 kez fileleri havalandıran ve takımın "en golcü oyuncusu" olarak dikkat çeken Ziya Alkurt'un gol orucu sürüyor. Denizlispor'a 1461 Trabzon'dan gelen Ziya Alkurt, ilk yarıdaki performansıyla takımın gol yükünü çeken oyuncu olarak dikkat çekti. Ligde görev aldığı 18 maçta attığı 6 golle, takımın en golcü ismi olan ve 18 maçında hepsinde ilk 11 de başlayıp 1579 dakika oyunda kalan Ziya Alkurt, son 5 haftada ise gol orucuna girdi.

TAKIM HİÇ KAYBETMEDİ

Ziya Alkurt'un suskunluğu döneminde Denizlispor, 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı, hiç yenilmedi. Eskişehir (0-3), Giresunspor (2-1), Göztepe (2-4), Bandırmaspor (0- 0) ve Adana Demirspor (1-1) maçlarında gol kaydedemeyen 26 yaşındaki Ziya, bu sezon ilk kez gol orucunu 6 maça çıkardı.

Deplasmanda Adana Demirspor'a (1), Sivasspor'a (2) ve Elazığ'a (1), gol atan Ziya, Denizli'de ki maçlarda Büyükşehir Gaziantep (1) ve Manisa (1) maçlarında gol attı Horoz Ziya'nın gol attığı 5 maçta 2 yenilgi 3 galibiyetle 9 puan topladı. Ziya'nın gol atamadığı son 5 maçta Denizli, 10 gol attı altı gol yedi, 3 deplasman 2 içerdeki maçtan 11 puan topladı.
Konular Spor Haberleri