Zlatan Ibrahimovic, Beşiktaş yolunda mı?

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları kapsamında ​Zlatan Ibrahimovic ile anlaşma aşamasında olduğu iddia edildi.

Zlatan, Beşiktaş yolunda mı?
Habertürk'te yer alan habere göre Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ederken forvet hattına dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in alınacağı iddiaları İngiliz basınında da yer almaya devam ediyor. Manchester United ile sezon sonuna kadar anlaşması bulunan İsveçli futbolcunun Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Beşiktaş, Zlatan Ibrahimovic'i transfer edecek mi?

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Everton'a yaklaşık 28 milyon Euro'ya satılmasının ardından golcü arayışları devam ediyor. Siyah beyazlıların geçtiğimiz günlede İtalya'da Ibrahimovic'in menajeriyle görüşme yaptığı iddia edilmişti.

Bu kez İngiliz yayın organı FOX Sports, Beşiktaş'ın bu ay sonunda İsveçli futbolcuya imza attırabileceğini öne sürdü. Ibrahimovic'in daha fazla forma giymek istediği ve Pepe, Quaresma, Talisca gibi tanıdığı oyuncularla birlikte Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı kaydedildi.

Ibrahimovic'in sakatlığı ne durumda?

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından yeniden sahalara dönen Ibrahimovic, Aralık ayında oynanan Southampton karşılaşmasında tekrar dizinden sakatlandı. Mourinho karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada Ibrahimovic'in 1 ay kadar sahalardan uzak kalabileceğini belirtmişti. 
Konular Spor Haberleri