Zuhal Topal: "Program kaldırılırsa oyunculuğa dönerim"

Günlük kazancı 60 bin TL olan ve Star TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'la adlı evlilik programını sunan oyuncu Zuhal Topal, evlilik programlarının kaldırılmasına yönelik çalışmaları değerlendirdi ve samimi bir itirafta bulundu.

Zuhal Topal: "Program kaldırılırsa oyunculuğa dönerim"
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre evlilik programı sunucusu Zuhal Topal, önceki gün katıldığı ve kanser tanısının erken yapılmasına yönelik farkındalığı amaçlayan bir toplantıda kariyer planlarına dair samimi açıklamalar yaptı.

Toplumun büyük bir kısmının tepkisini çeken ve kaldırılacakları konuşulan evlilik programlarıyla ilgili soruları yanıtlayan Zuhal Topal, “Her zaman söylediğim gibi, yetkililer ne karar verirse ona uymak zorundayız. Ben oyuncu kökenli bir insanım. Programlar kalkarsa oyunculuğa dönerim” dedi.

Özellikle rakibi Seda Sayan ile girdiği polemiklerle gündem olan Topal, “Herkes kendi yoluna bakar. Fakat benim de bildiğim kadarıyla bu sezon kesin olarak evlilik programlar devam edecek. Bu yıl benim için şanslı bir yıl oldu” dedi.

Topal’ın günlük kazancı 60 bin TL….

Zuhal Topal: "Program kaldırılırsa oyunculuğa dönerim"