Zuhal Topal'dan Baha'nın iddialarına yanıt!

Zuhal Topal'ın programından gönderilen damat adayı "Reyting yapan adayların evlenmesi engelleniyor" dedi. Zuhal Topal'dan yanıt gecikmedi...

Zuhal Topal'dan Baha'nın iddialarına yanıt!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Zuhal Topal'ın izdivaç programında skandal üstüne skandallar yaşanmaya devam ediyor...

Son olarak damat adaylarından Baha'nın "Naz onlar için bir reyting aracı. Biz evlilik yolunda ilerlerken Naz'ın ayrılmasını kabul edemezlerdi. Birini diskalifiye etmeleri gerekiyordu. O da ben oldum" suçlaması ortalığı karıştırdı.

Baha'nın iddialarına Zuhal Topal canlı yayında cevap verdi. Baha'nın programdan çıkarılmasını hazmedemediği için yalan söylediği iddia eden Topal, "Bu sözlere itibar etmeyin" dedi.

NE OLMUŞTU, BAHA NELER DEMİŞTİ?

Damat adayı Baha'nın, gelin adaylarından Naz'ın yeni talibi Ali ile dans etmesine sinirlendiği ve program bitişinde olay çıkardığı gerekçesiyle programdan gönderilmişti.

Baha buna tepki olarak yayınladığı videoda, "Zuhal Topal'ın programındaki hperşey sahte" iddiasında bulunmuştu.

Program çıkışı güvenliklerin kendisine saldırdığını öne süren damat adayı, "Stüdyodan çıktıktan sonra Naz'ın arabasına gidip oturdum. Naz geldi, sinirliydi biraz. Bağırarak konuşuyordu. Bu esnada güvenlikler saldırdı. Ardından orada kim varsa, yaklaşık 50 kişi hepsi bana saldırdı" şeklinde konuştu.

NAZ REYTİNG ARACI, ONUN İÇİN NAZ'IN EVLENMESİNİ ENGELLEDİLER

Zuhal Topal ve ekibini hedef alan Baha, "Deniz'in arabasına bindirdiler. Arabasını tuz buz ettiler. Orada da linç etmeye kalkıştılar. Naz onlar için bir reyting aracı. Biz evlilik yolunda ilerlerken Naz'ın ayrılmasını kabul edemezlerdi. Birini diskalifiye etmeleri gerekiyordu. O da ben oldum" ifadelerini kullandı.

NAZ BAHA'NIN SÖZLERİNİN GERÇEK OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Programdaki damat adaylarından Ali ile birlikte olduğunu belirten Naz, geçmişte birlikte olduğu kimseyle görüşmediğini, Baha’nın sözlerinin gerçek olmadığını söyledi.

ZUHAL TOPAL, DENİZ’İ STÜDYODAN GÖNDERDİ

Naz’ın açıklamasının ardından bir açıklama da Zuhal Topal’dan geldi. Ünlü sunucu, ekibiyle birlikte locadaki tüm adayların her konuda yanlarında olduklarını, herkese karşı iyi niyetli olduklarını, ama locadaki bazı adayların bu iyi niyete aynı şekilde karşılık vermediğini belirtti.

Locadaki damat adaylarından Deniz’in, büyük bir hayal kırıklığı yarattığını dile getiren Topal, Deniz’in stüdyodan dışarı çıkmasını istedi. İsteyen herkesin programdan ayrılabileceğini vurgulayan Zuhal Topal, daha sonra programına kaldığı yerden devam etti.

İşte Zuhal Topal'ın o sözleri...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...