1 milyon doları gözden çıkardı!

İstanbul Tarlabaşı'ndan 3'er katlı 2 eski bina satın alan Nurgül Yeşilçay, gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ortaköy’de oturan Yeşilçay, şimdi de Ulus’ta bahçeli geniş bir ev arayışına girdi.

1 milyon doları gözden çıkardı!
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre bölüm başı 140 bin lira ile dizilerin en çok kazanan isimlerinden biri olan Nurgül Yeşilçay, birçok meslektaşı gibi birikimini gayrimenkulde değerlendiriyor.

16 yıldır çok sayıda dizi ve sinema filminde rol alan ünlü oyuncu,  son olarak İstanbul Tarlabaşı’nda butik otel yapmak için 2 eski bina satın aldı. Yeşilçay, yatırımlarına İstanbul Ulus’ta bir ev alarak devam etmek istiyor.

Ortaköy’de kirada oturan başarılı oyuncunun, oğlu Osman Nejat’ın okuluna yakın olması için Ulus’ta bahçeli geniş bir eve  taşınmak istediği öğrenildi.  

1 MİLYON DOLARI GÖZDEN ÇIKARDI

Levent'te bir Ofis, Haliç ve Bağdat Caddesi'nde birer daire, Bodrum'da yazlık villa ve İzmir’de 2 dairesi olan Yeşilçay, yeni evi için 1 milyon doları gözden çıkardı.

Paramparça dizisiyle reyting rekorları kıran Yeşilçay’ın geçtiğimiz günlerde Ortaköy’de oturduğu binadaki komşularından şikayetçi olduğu da ortaya çıkmıştı. Başarılı oyuncu komşularından sürekli matkap sesi geldiğini ve bundan duyduğu rahatsızlığı sosyal medya hesabından duyurmuştu.