105 MİLYONLUK YALIYI İNTERNETTEN SATIŞA KOYDU YALI SAHİBİ KÜPLERE BİNDİ

2006 yılında, Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur tarafından kurulan ve Boğaz Hattındaki yalıların satışlarını gerçekleştiren Space Gayrimenkul'un sahibi işkadını Filiz Çakmur hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi.

105 MİLYONLUK YALIYI İNTERNETTEN SATIŞA KOYDU YALI SAHİBİ KÜPLERE BİNDİ

Yaptığı lüks segment konut ve ticari gayrimenkul satışları ile gündeme gelen işkadını Filiz Çakmur'un ismi bu sefer farklı bir konu ile gündeme geldi.

Cemiyet hayatında ve iş dünyasında kulaktan kulağa yayılan dedikodu ve iddialara göre; Space Gayrimenkulün patronu Filiz Çakmur İstanbul Boğazı'nın en müstesna semtlerinden, tarihi konakları, yalıları, ile meşhur, Çengelköy'deki bir yalının satışı için yalı sahibi ile
anlaşma yaptı.

İddialara göre yalı sahibi eşsiz yalısının emlak sitelerinde yer almasını istemedi, yaklaşık 105 milyon TL'yi geçen yalının satış haklarını Filiz Çakmur'a veren yalı sahibi bir süre sonra neye uğradığını şaşırdı.

Bir çok emlak sitesinde yalısının farklı rakamlarda farklı sitelerde satış ilanını görünce küplere binen yalı sahibi soluğu satış hakkını verdiği Filiz Çakmur'un yanında aldı.

Ikili arasında iddialara göre gergin geçen görüşmenin sonunda yalı sahibi tek taraflı olarak satış hakkını iptal etmek istedi.

Ancak taraflar arasındaki sözleşme gereği yalının satış hakkı 6 ay boyunca Filiz Çakmur'da olduğu iddia edildi.

Taraflardan Filiz Çakmur iddialara göre; tekrar bir anlaşma yaparak yalının başka sitelerden farklı fiyatlardaki reklamlarını çekmeyi tahahüt etti.

Bir hayli canı sıkılan ünlü işkadını şimdilerde yalının satışı için bir çok sosyetiğin kapısını aşındırdığı gelen dedikodular arasında.

Cemiyet hayatında kulaktan kulağa yayılan bu dedikodudaki yalı sahibi merak konusu oldu.


*****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya. da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.