'2.Sayfa' Altın Kelebek ödülünü kucakladı

Yıllardır imzalarını attıkları her haberle magazin gündemine yön veren rakipsiz '2. Sayfa' programı "Altın Kelebek" ödül törenine de damgalarını vurdu.

'2.Sayfa' Altın Kelebek ödülünü kucakladı

Uzun yıllardır ekrana gelen usta gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt; Corona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafeyi korumak adına hafta içi ekrana gelen programlarını hafta sonuna taşımış, dün ise sezon finali yapmışlardı.

Ele aldıkları konular; canlı yayına bağladıkları konuklar, daim enerjileri, güler yüzleriyle Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt; hafta içi olduğu gibi hafta sonuna da damgalarını vurdu.

Görev aldıkları her kanalda yıllarca sakin, kaliteli, bir hata yapılırsa derhal düzeltme yapan ve gerçek magazini ekrana taşıyan usta gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt magazin gündemine yön vermeye devam ederken dün de "Altın Kelebek" ödülünü kucakladılar.

'2.Sayfa' Altın Kelebek ödülünü kucakladı

SacitAslan.Com olarak çok sevdiğimiz ve daima takdir ettiğimiz Sayın Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ı ve tüm "2.Sayfa" ekibini bileklerinin hakkıyla; alınlarının teriyle kazandıkları bu ödülden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz...