30 Milyonluk yeni hayat!..

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti; Kanlıca'da iki yalı ile Sapphire'de ofis alıp toplam 30 milyon lira ödedi. Taşınma tarihi 1 Eylül.

30 Milyonluk yeni hayat!..

TADİLAT DEVAM EDİYOR
Kızları Alara’nın doğumunun ardından Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti yeni bir hayata adım atıyor! Zarrabların hedefi; 1 Eylül’de yeni ev ve ofi slerine taşınmak. Zarrab’ın, eşi Gündeş’e doğum hediyesi olarak toplam 26 milyon liraya Kanlıca’da aldığı yan yana iki yalıda şu sıralar tadilat işlemleri sürüyor.

3 MİLYON 750 BİN LİRA
Tadilat nedeniyle Swissotel’in rezidansında kalan Gündeş, iş adresini de değiştiriyor. Yıllardır Korukent’te iş yeri olan ünlü sanatçı, yeni ofisini Sapphire’de açacak. Zarrab, bir süre önce 3 milyon 750 bin lira ödeyerek eşine Sapphire’de ofis almıştı.

TÜP GEÇİTLE BAĞLANACAK
Zarrab çiftinin Kanlıca’da aldığı yalılardan biri Osmanlı, diğeri Barok tarzında. İki yalı tüp geçitle birbirine bağlanacak.

YALILARIN ÖZELLİKLERİ
Rezza Zarrab’ın, eşi Ebru Gündeş’e doğum hediyesi olarak aldığı tarihi değeri olmayan iki komşu yalı farklı mimarilere sahip; sarı renkteki Barok, beyaz olan ise Osmanlı tarzında yapılmış.
 Osmanlı tarzındaki beyaz yalı net 350 metrekare; arkada da 165 metrekarelik bir bahçesi var.
 Barok tarzındaki diğer yalı ise net 320 metrekare alana sahip. İki arabalık açık otoparkı olan yalının arkasında da 150 metrekarelik bir bahçesi var.